Roskilde Kommune, erhvervsFORUM Roskilde og Roskilde Oplysningsforbund inviterer kommunens lokale erhvervsliv til årets traditionelle Nytårskur.

Roskilde Kommune, erhvervsFORUM Roskilde og Roskilde Oplysningsforbund har fornøjelsen at invitere kommuens erhvervsliv til Nytårskur, som finder sted på Rådhuset: 15. januar 2018 fra kl. 15.30- 19.00.

Til Nytårskuren vil du bl.a. møde Erhvervsminister Brian Mikkelsen, som vil fortælle om regeringens vækst- og erhvervspolitik, betydningen af iværksætteri, netværk for at fremme din virksomheds succes og eksportmuligheder.

Derudover vil årets Gazeller, kåret af Børsen, blive fejret, hvorefter du vil blive underholdt af den kendte og sprudlende oplægsholder Rune Green, som giver sit bud på, hvordan humor kan bruges som værktøj til arbejdsglæde og et optimalt arbejdsmiljø – for både dig og dine ansatte.

Tilmelding sker via www.erhvervsforum.biz – hold øje med lokalpressen og Erhvervsforum Roskildes hjemmeside for mere information. Tilmelding åbner op primo december.

Se mere her.

 

 

Del på sociale medier