Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Roskilde Kommune i tidsrummet Jun 26, 2017 til Jul 04, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mistænkeligt forhold – Jyllinge.
Kl. 0036 fik politiet anmeldelse om en hvid varebil på udenlandske nummerplader, der luskede rundt på Nordmarksvej. Politiet fik kontakt til bilen, og der var intet mistænkeligt i bilen, men derfor er politiet glad for en sådan henvendelse, der i anden sammenhæng kunne have ført til opklaring af indbrud eller andet.

Roskilde Festival – statistik
Vi forventer senere i dag at kunne udsende den endelige statistik over sager på årets Roskilde Festival. Statistikken udsendes som en pressemeddelelse.

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen – Roskilde.
Kl. 1652 var politiet ved Fakta på Rørmosen, hvor en 38-årig mand fra Sønderborg optrådte over for politiet, der blev kaldt for en masse ukvemsord. Det betød, at han fik en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Færdselsuheld – Roskilde.
Kl. 0340 anholdt politiet en 19-årig kvinde fra Taastrup, der kort forinden havde påkørt stensætningen ved viadukten på Køgevej. Kvinden var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve. Der skete kun materiel skade ved uheldet.

Roskilde Festival
Spiritus- og narkokørsel – Holbæk Motorvejen – Roskilde.
Kl. 2045 anholdt politiet en 34-årig mand fra Skovlunde, der kørte på Holbækmotorvejen. Han var påvirket af narkotika og spiritus og fik udtaget en blodprøve. Kørekort havde han ikke noget af, og han blev derfor også sigtet for kørsel uden førerret.

ROSKILDE FESTIVAL-døgnrapport:
Optræk til uorden – Jernbanegade, Roskilde
Kl. 0322 fik politiet en henvendelse om, at to grupperinger var ved at komme i slagsmål med hinanden, og at der blev truet med knive. Politiet kørte til området med flere patruljer, men fandt ingen i slagsmål med hinanden. Der blev heller ikke fundet efterladte/henkastede våben af nogen slags. Under præventiv patruljering i området traf politiet en 28-årig mand fra Køge med en mindre skade på næsen sammen med en 19-årig mand fra Roskilde og en 25-årig mand fra Køge. Politiet fandt dog ikke grundlag for at foretage yderligere over for de tre, som fik lov at gå videre uden sigtelser.

ROSKILDE FESTIVAL-døgnrapport
Færdselsuheld – Vindingevej, Roskilde
Kl. 1314 forulykkede en bil ved at køre ind i hjørnet af en bygning, efter at føreren af bilen havde forsøgt at køre fra politiet. Bilisten havde vakt politiets opmærksomhed, fordi bilen var forsynet med nummerplader, der var stjålet i Hedehusene d. 270617. Bilens fører flygtede fra stedet, men politiet fik kontakt til en passager, som var identisk med en 19-årig mand fra Ikast. Politiet har nu fået indbragt bilen til nærmere undesøgelse mht. ejerforhold og spor efter føreren. Ingen kom til skade ved ulykken.

Narkobilist / kørsel i frakendelsestiden – Rørmosen, Roskilde
Kl. 1600 anholdt og sigtede politiet en 37-årig mand fra Roskilde for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte føre. Han var i forvejen frakendt førerretten og blev nu sigtet for de to overtrædelser af færdselsloven. Efter udtagelse af en blodprøve løslod politiet den 37-årige, der mistænkes for at have hash i blodet under kørslen.

Tæt trafik på Holbækmotorvejen / Køgevej, Roskilde
Kl. 1144 fik politiet de første meldinger om, at trafikken på Holbækmotorvejen i østgående retning og især omkring afkørsel 12 Roskilde S / Køgevej var tæt på grund af tilstrømning til Roskilde Festival. Køen til afkørslen blev på et tidspunkt så lang, at trafikanterne holdt ud på motorvejen og afventende i nødsporet. Politiet rekvirerede en skiltevogn for at advare trafikanterne om kødannelsen. Ingen uheld registreret hos politiet i anledning af den tætte trafik.

Brand – Roskilde
Kl. 0835 blev anmeldt om brand på Søndre Alle, hvor der var ild ved et værelse. Det lykkedes beboere i ejendommen selv at slukke branden. Politiet antager, at branden er påsat ud fra det fundne på stedet. Sagen efterforskes nærmere.

Lov om euforiserende stoffer – Bakkegården, Roskilde
Kl. 2128 kontrollerede specialpatruljen nogle personer, der var forsamlet ved Bakkegården. Da politiet havde mistanke om, at de måske solgte hash, blev de tilstedeværende mænd fra Roskilde og Taastrup kontrolleret. Under arbejdet kom endnu en mand gående mod stedet, men da han opdagede, at politiet var til stede, vendte han om og løb fra stedet. Politiet indhentede manden, der var en 20-årig mand fra Taastrup. Han var i besiddelse af knap 30 gram hash fordelt i salgsklumper samt et kontantbeløb, hvorfor han blev anholdt som mistænkt for at ville videresælge den hash, han var i besiddelse af. Den 20-årige er fortsat i politiets varetægt, idet han skal fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Roskilde, fordi han for nylig havde fået en dom for tilsvarende kriminalitet.

Færdselsuheld – Roskilde.
Kl. 1259 skete et færdselsuheld på Jernbanegade, hvor en 19-årig mand fra Værløse kørte ud fra parkeringspladsen ved Føtex og overså en 25-årig kvinde fra Roskilde, der cyklede på Jernbanegade. Kvinden slap fra uheldet med mindre skader.

Roskilde Festival:
Trussel på livet mv. – Søndergade, Viby Sj. – Ringsted
Kl. 2231 modtog politiet en anmeldelse om, at en 30-årig mand fra Viby var blevet truet på livet. Kort forinden anmeldelsen havde den forurettede opholdt sig på sin bopæl, men var blevet forstyrret af fire unge og larmende mænd. Han bad dem om at dæmpe sig, hvorefter de smed en dåse mod en rude på hans bopæl. De fire unge kørte herefter fra stedet i en bil, som den 30-årige kørte efter i sin egen bil. På et tidspunkt standsede han og steg ud af bilen for at tale med de fire mænd, som han kom i slagsmål med. To af dem trak på et tidspunkt en kniv, hvorefter den forurettede stak af til fods for at gemme sig og efterlod sin bil med nøglerne i. En af de unge satte herefter ind i den forurettedes bil, der forsætligt blev kørt ind i en lygtepæl. Herefter kørte de fire mænd fra stedet i deres egen bil. Politiet ledte forgæves efter den pågældende sorte personbil flere steder, idet bilens nummerplade var blevet aflæst i forbindelse med sagen.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra vidner, der har bemærket den sorte bil i området, eller som har oplysninger om personerne i den. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrud i perioden
Kildehøj, Jyllinge
Jupitervej, Jyllinge
Marsvej, Jyllinge
Ibsgården, Himmelev, Roskilde – 2 stk.
Køgevej, Roskilde
Algade, Roskilde (2 steder)
Algade, Roskilde
Svaleøvej, Veddelev, Roskilde
Gartnervang, Roskilde
Byleddet, Roskilde (2 steder)
Ørstedvej, Viby Sjælland

Del på sociale medier