Byens Erhvervspsykolog starter praksis i Roskilde med fokus på trivsel og vækst for ledere og medarbejdere.

byens erhvervspsykolog”Inderst inde ved vi det godt. Vi skal trives for at vokse personligt og fagligt både på vores arbejde og i vores privaltliv. Det siges, at kriser og frustrationer fører til forandringer, men fører de også til forbedringer? Mange har prøvet at være irriterede over hverdagens udfordringer, hvor der ikke er tid nok, for mange opgaver, og pres gør, at man bruger tid på det hastende i stedet for det vigtigste. Og hvis vi skal finde nye løsninger og skabe vækst, har vi brug for tid, ro og ikke mindst trivsel,” udtaler Ann Finch, der står bag Byens Erhvervspsykolog.

”Jeg har tidligere arbejdet i Flyvevåbnet, hvor udsendelser til internationale konflikter, det daglige beredskab for dansk luftrum og støtte til søredning kræver meget af medarbejderne. De oplever typisk et stort arbejdsmæssigt pres og pres på deres faglighed. Vækst hvor mennesker, procedurer og organisation udvikles, kræver ledernes indsats og viden og redskaber hos medarbejderne.”

Byens Erhvervspsykolog har specialiseret sig i arbejdslivets udfordringer, hvor ydelserne bl.a. er overblik over HR vækstmuligheder og værditilvækst med viden og redskaber. Trivsel giver mindre sygefravær, effektivt samarbejde og bedre brug af viden og ideer, så der kan skabes vækst.