Roskilde Festival byder igen i år til en forrygende fest med en række store og kendte kunstnere.Der vil i alt være over 170 bands på Festivallens otte scener, og der er noget for enhver.

Orange scene byder bl.a. på The Minds of 99 og Suspekt, og af internationale stjerner kan nævnes Muse, RFPaul McCartney, Pharrel Williams og Kendrick Lamar. Der kommer også danske bands, både kendte og opkomlinge, og der vil derfor være rig mulighed for at lære ny musik, hænge ud med vennerne i et af de mange campingområder og have en vild festival uge.

Se hele programmet og køb billetter på www.roskilde-festival.dk.

Billetter fås fra 980 kr. og op til 2165 kr., alt efter hvor meget og hvor lidt man vil deltage ved festivallen.

OBS: 26/5 skrev Roskilde Festival: “Roskilde Festival har i dag meddelt på Facebook og på sin hjemmeside, at festivalen forventer udsolgt før start. Hvis man allerede har besluttet sig for at tage på Roskilde Festival i år, er det derfor en rigtig god idé at købe sin billet nu. I alt er 80.000 partout-billetter sat til salg. Partout-billetter til Roskilde Festival koster 1940 kroner (eksklusiv gebyr). Et begrænset antal endagsbilletter er fortsat tilgængelige til onsdag, torsdag og fredag for 980 kroner (eksklusiv gebyr). Endagsbilletter til lørdag er udsolgt.”

Del på sociale medier