Karin og Klaus Strand-Holm turnerer landet rundt med den populære musikquiz ”Tip et Hit”. Onsdag før pinse gæstede de Værestedet i Jyllinge.
Karin og Klaus Strand-Holm turnerer landet rundt med den populære musikquiz ”Tip et Hit”. Onsdag før pinse gæstede de Værestedet i Jyllinge.

Som optakt til pinsen kom musikquizzen ”Tip et Hit” til Jyllinge, hvor Klaus Strand-Holm fra Klaus & Servants fik publikum til at svinge med på hits fra flere årtier.

Musik skaber stemning og samler folk. Det var Værestedet i Jyllinge et godt eksempel på, da Klaus Strand-Holm fra Klaus & Servants sammen med sin hustru Karin onsdag aften gennemførte et forrygende show med underholdning og melodier fra flere årtier.

En glad aften for alle
”Tip et Hit” er et populært underholdningskoncept, ægteparret Strand-Holm turnerer med over hele landet. Alle kan være med til at gætte på sange og typisk er der spisning og kaffe i forbindelse med musikquizzen. Onsdag aften i Jyllinge var ingen undtagelse.

Arrangementet blev indledt med spisning, hvorefter ægteparret fik seniorerne til at synge med og gætte på sange, der appellerede til alle i salen. Der var engelske hits som ”The Young Ones” og ”Wonderful Land” samt danske hits som “Avenuen” og ”Søde sommerminder”.

Fra Hit med Sangen til Tip et Hit
– Selve konceptet med ”Tip et Hit” fandt Karin og jeg på, da jeg engang havde været med i TV-udsendelsen ”Hit med Sangen”. Det var sjovt og underholdende, især for os i panelet, men jeg fornemmede, at publikum ikke havde det så sjovt, som vi havde oppe i panelet.

– Så Karin og jeg har gået og arbejdet lidt med et koncept, hvor også publikum er med til at gætte og hvor alle kan være med uden at være eksperter, fortalte Klaus Strand-Holm som optakt til aftenen.

I løbet af showet fik publikum testet både stemmebånd og hukommelse, mens Klaus Strand-Holm spillede og sang sig gennem en stribe hits, der skiftevis fik klapsalver og smil til at afløse hinanden.

Efter musikquizzen spillede Klaus Strand-Holm dansemusik med hits fra det sidste halve århundred – og selvfølgelig var der genhør med nogle af orkestrets store succeser såsom ”Herstedvester” og ”Bank Tre Gange”. Det er sikre hits, der får både gamle fans og nye publikummer til at klappe og synge med.

Underholdning til en god pris
– Vi hyggede os med god mad og underholdning til priser, hvor de fleste synes, de kan være med, siger formand Kjeld Hansen fra Ældresagen, der står for arrangementet.

Og det kunne flere end 70 publikummer en onsdag aften i Jyllinge. Tre ekstranumre skulle der til, før Klaus og Karin kunne slukke mikrofonerne og sammen med et storsmilende publikum forlade Værestedet.

 

 

Del på sociale medier