Regionsmesterskaber i Roskilde, september 2016
Regionsmesterskaber i Roskilde, september 2016

ZBC Roskilde
Maglegårdsvej 8
4000 Roskilde
Tlf. 4634 6200

ZBC på Facebook
ZBC på Instagram
ZBC på Youtube

Faglig stolthed
Spændingen er i top og koncentrationen er høj, når ZBC Roskilde danner rammerne om regionsmesterskaber for eksempelvis slagtere. Der er hård konkurrence om at blive de vindere, der går videre til Danmarksmesterskaberne i “skills”.

Konkurrencerne formidler på en effektiv måde, hvor meget der kræves for at kunne smykke sig med titler som slagter og bager. De er også med til at vise, hvordan eleverne brænder for deres fag.

Julie Elisabeth Gudmandsen i lære som detailslagter
Julie Elisabeth Gudmandsen i lære som detailslagter

Fødevarer, rengøring, sikkerhed…
Hvis du ønsker at være opdateret inden for din branche, eller har lyst til at prøve noget nyt? Så er ZBC stedet der tilbyder ungdomsuddannelser samt efteruddannelse og skræddersyede kurser til voksne og virksomheder.

Slagteriskolen/Uddannelsescenter Roskilde blev i august 2015 en del af ZBC, der også har uddannelser i Ringsted, Næstved, Haslev og Vordingborg. På afdelingen i Roskilde uddanner ZBC fortsat slagtere, ernæringsassistenter, sikkerhedsvagter og rengøringsassistenter og har derudover en række andre fødevareuddannelser som gastronom (kok), tjener, bager og konditor.

ZBC Roskilde har derudover en butik i forbindelse med skolen, hvor du kan hilse på elever og lærere bag disken. Butikken på Maglegårdsvej har åbent tirsdag-fredag kl. 10-14.

For voksne
Se det fulde udbud af kurser og efteruddannelse på ZBC’s hjemmeside.

Her kan du også se, hvornår du kan besøge ZBC’s uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning for voksne.

ZBC’s vejledere kan hjælpe ved f.eks. at svare på spørgsmål vedrørende erhvervsuddannelse for voksne (EUV), AMU-kurser, kompetenceafklaring og VEU-godtgørelse med mere.

Coops madskole åbner i Roskilde, august 2016
Coops madskole åbner i Roskilde, august 2016

For unge
På Maglegårdsvej i Roskilde uddanner ZBC unge inden for fødevarer samt service og teknik.

Nogle af uddannelserne kan tages med størst vægt på praktiske færdigheder (EUD) og i en kombination med boglige fag på gymnasiale niveauer (EUX). Med en EUX kan du læse videre på universitetet, mens en EUD giver mulighed for at læse videre blandt andet på erhvervsakademier landet over.

Få overblik
Få overblik over erhvervsuddannelserne på ZBC på: http://zbc.dk/erhvervsuddannelser/ eller kontakt vejlederne i den by, hvor du gerne vil starte. Find vejlederne her http://zbc.dk/om-zbc/personale/vejledere/

Er du i tvivl om hvad du vil være, har ZBC udformet en brugervenlig guide, som hjælper dig til at træffe et godt valg: http://zbc.dk/uddannelsesvaelger/