Den store svenske kæde Biltema bygger nu deres største varehus i det østlige Roskilde mellem motorvejen og Bauhaus.

Nordens største varehus for biludstyr, bilpleje, værktøj, byggeri, bådudstyr, cykler, have- og fritidsaktiviteter, er på vej til Roskilde. Byrådet i Roskilde Kommune godkendte på onsdagens byrådsmøde salget af et grundareal på ca. 45.000 m2 syd for Trekroner station på grunden mellem motorvejen og Bauhaus, skriver Roskilde kommune i en pressemeddelelse.

”Jeg er rigtig glad for, at vi kan byde velkommen til endnu et stort varehus i Roskilde Kommune. Vi har historisk en stor og rig handelstradition i Roskilde og med placeringen af det nye varehus ved siden af motorvejen, får Biltema en af de bedste beliggenheder på Sjælland i forhold til infrastruktur. Vi ser selvfølgelig frem til at få en stor ny virksomhed med mange gode arbejdspladser,” siger borgmester i Roskilde Kommune, Joy Mogensen.

Arealet sælges til Daugaard Pedersen A/S og Buffin Real Estate Denmark A/S. Udover den nye Biltema vil der blive opført yderligere udvalgsvarerbutikker, således at der samlet opføres 15.000 m2 til butiksformål samt op til 5000 etagekvadratmeter til bl.a. kontorerhverv.

I forbindelse med salget forpligter Daugaard Pedersen A/S og Buffin Real Estate Denmark A/S sig til at etablere og anlægge 200 pendlerparkeringspladser umiddelbart syd for Trekroner Station.

%d bloggers like this: