HER HAR DU ÅRETS JULESANG

julefrokostn

Juletiden er desværre den tid på året, hvor der bliver begået allerflest indbrud. Tomme huse, mørke omgivelser samt mere at komme efter i form af julegaver er nogle af årsagerne til, at december måned ofte er årets mest indbrudsplagede måned.

Samtidig er juletiden formentlig også den tid på året, hvor vi bliver udsat for allerflest reklamer og andre budskaber. Og vi vil ellers gerne ud med et budskab om, hvordan man beskytter sit hjem imod besøg fra indbrudstyvene, men det er bare svært at få igennem, når de fleste render rundt i stress og jag med Last Christmas fra Wham! på hjernen.

Men hov! Så må vi jo udnytte, at mange af jer har Last Christmas på hjernen. Vi har derfor omskrevet teksten til Lars Christmas, så de gode råd om forebyggelse af indbrud bliver kombineret med et af de mest kendte julehits. På den måde må vi da få de gode råd igennem.

Næste gang du hører Last Christmas, så tænk på vores tekst i stedet. Budskabet i den originale tekst om at undgå et knust hjerte er fint, men budskabet om at undgå knuste ruder og indbrudstyve er mere i vores boldgade. Du kan for eksempel høre den nu ved at klikke her – https://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI – men husk at bruge vores tekst i stedet.

tekst-87021681_n

www.stopindbrud.dk kan du se de gode råd til at holde indbrudstyvene fra døren skrevet i en mere ren form. Vi håber, at vi med opslaget her har fået inspireret jer til at sikre hjemmet mod eventuelle indbrudstyve.

//Nordsjællands Politi