ZBC fortæller om alle uddannelserne til åbent hus – også de helt nye

Efter sommerferien kommer der helt nye uddannelser til ZBC, og du kan opleve dem allerede nu. ZBC holder nemlig åbent hus, hvor alle interesserede kan komme og høre mere om de uddannelsesmuligheder der er på ZBC’s skoler.

 

Åbent hus på ZBC
Åbent hus på ZBC

Når uddannelsesvalget står for døren kan det være svært at finde rundt i alle de mange muligheder. Hos ZBC er det både muligt at tage en erhvervsuddannelse eller en studentereksamen – og man kan også kombinere de to i en EUX. Det kan være lidt besværligt at finde rundt i, men til åbent hus, kan man opleve og høre nærmere om alle de uddannelser og studieretninger, som ZBC tilbyder.

ZBC vil også præsentere deres helt nye uddannelser, der starter efter sommerferien. ZBC opruster uddannelserne inden for fødevare-, industri-, service- og det merkantile område samt supplerer med helt nye uddannelser inden for træfag og bygningsmaler. Man kan opleve alle de nye uddannelser, ligegyldigt hvilken skole man besøger. Som noget nye vil det også være muligt at få informationer om de voksen- og efteruddannelsesmuligheder, der er på ZBC.

ZBC lukker kort sagt dørene op til en dag, hvor uddannelserne kan inspirere dig og du kan få en snak med elever, lærere og vejledere om de mange muligheder for både unge og voksne.

Der er Åbent Hus hos ZBC lørdag den 26. november kl. 10-12.

Læs mere om åbent hus her.