Lokale kvalitetsfødevarer kommer i fokus i uge 41 når tretten af Roskildes restauranter samarbejder med RO:KOST MADFESTIVAL.

ro

Konceptet er simpelt: Et større udvalg af byens restauranter garanterer at der i deres menu, er mindst 5 produkter der er produceret lokalt og prisen for herlighederne er fast, nemlig 250 kr.

RO:KOST i uge 41
RO:KOST i uge 41

Roskilde er så heldig at der lige udenfor byens mure bliver produceret et væld af lækre kvalitetsfødevarer og en del af disse bliver så brugt i de lokale restauranter.

Det er VisitRoskilde der er arrangør men ideen er udtænkt af Karin Sloth der sammen med sin mand brygger Snoremark Æblemjød der tidligere har vundet den flotte pris Årest bedste mjød.

Snoremark æblemjød
Snoremark æblemjød

Ideen dukkede op da hun fandt ud af at mange af de lokale kokke ikke var klar over hvilket væld af muligheder der fandtes i nærområdet. Derefter gik turen til VisitRoskilde der også kunne se det var en god ide.

Billetter kan købes her