Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Roskilde Kommune i tidsrummet 2016-02-02 til 2016-02-05.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-roskilde.dk

Anholdelse – Roskilde.
2016-02-05 – Kl. 1233

Anmeldt om indbrud i øjeblikket på Dronning Sofies Vej. En 39-årig mand fra Roskilde blev tilbageholdt af beboere på stedet indtil politiet kort efter kom frem. Den anholdte er fortsat i politiets varetægt, hvor han bliver afhørt om flere forhold vedr. indbrud og tyverier i Roskilde. Han forventes anbragt på en psyk. afdeling, da han i forvejen har en behandlingsdom.

Mistænkeligt forhold – Roskilde.
2016-02-05 – Kl. 0137

Politiet modtog en henvendelse fra en bekymret bilejer, der var bange for, at der var kommet ridser i lakken på mandens bil, der holdt på Jernbanegade. Grunden til bekymringen var, at to unge mennesker havde indladt sig i et seksuelt forhold på bilen, men bekymringerne var ubegrundet. Politiet så ingen ridser i lakken på bilen eller andre steder. Aktiviteterne gav ikke anledning til, at politiet ville sigte nogen.

Spirituskørsel – Roskilde.
2016-02-05 – Kl. 0359

Politiet anholdt en 24-årig mand fra Roskilde, der blev standset i sin bil på Københavnsvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve og efterfølgende løsladt.

Mindre skunklaboratorium afsløret – Glim, Roskilde – Lejre kommune
2016-02-03 – Kl. 1243

Politiet assisterede personale fra Lejre kommune, der ville foretage kontrolbesøg hos en børnefamilie efter en bekymrende henvendelse om forholdene på stedet og mistanke om dyrkning af hamp. Ved myndighedernes ankomst til stedet tog politiet kontakt til en 34-årig mandlig beboer, som straks erkendte, at der på stedet blev dyrket hamp. Politiet fandt efterfølgende et mindre skunklaboratorium med 7 skunk-planter, som blev høstet, ligesom udstyret i laboratoriet blev beslaglagt som bevis. Den 34-årige blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer på grund af de 7 planter, der svarede til besiddelse af ca. 240 gram marihuana. Den 34-årige vil derfor høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Svedent natmad – Parkvej, Viby Sj. – Roskilde
2016-02-03 – Kl. 0546

En beboer i en beboelsesejendom slog alarm til brandvæsnet, fordi der var lugt af røg i opgangen. Brandvæsnet og politiet kørte til stedet, hvor røgen til sidst blev lokaliseret til en lejlighed på 2. sal. Herfra blev en 27-årig mand reddet ud og efterfølgende kørt til kontrol på skadestuen for eventuel røgforgiftning. Årsagen til røgudviklingen var ikke ildebrand, men en meget stegt flæskesteg i ovnen. Brandvæsnet sørgede for udluftning af den 27-åriges lejlighed. Årsagen til den manglende “omsorg” for stegen i ovnen kendes ikke.

Indbrud i perioden
Kirkebakken, Gadstrup
Lupinvej, Jyllinge
Jyllingeparken, Jyllinge
Dronning Sofies Vej, Roskilde
Østre Vindingevej, Roskilde
Kong Haralds Vej, Roskilde
Dronning Margrethes Vej, Roskilde
Toftager, St. Valby, Roskilde
Ågerupvænge, Ågerup, Roskilde
Emilsgave, Viby Sj.