Når man har et fantastisk produkt, fortjener det også at blive pakket lækkert ind. Og det er lige præcis hvad Holte Vinlager Roskilde har valgt at gøre med deres helt egen gin-serie, 12 Faces. Et stilrent og elegant udtryk i kombination med en forrygende kvalitet, gør ginnerne til noget helt specielt.
Ginnerne er lavet af mange spændende ingredienser – eller botanicals som det hedder på ginsprog. Botanicals dækker over en enorm vifte af krydderier, planter og frugter. Alle fire ginner er kold-destilleret i vacuumstills (under lavt tryk), hvilket betyder at friskheden er bevaret i endnu højere grad end normalt.
De er simpelthen forrygende, og hvis du ikke allerede kender 12 Faces-serien, så har du noget til gode!
12 Faces Our Own
Our Own blev startskuddet til 12 Faces-serien. Den er udarbejdet af 12 personer fra Holte Vinlager – heraf navnet. 12 forskellige botanicals er destilleret hver for sig og blandes efterfølgende for at sikre det perfekte blend. Our Own byder på en lækker sprød friskhed og tydelige noter af citrus, mynte, pink grape og en smule ingefær.
Prøv den med en tør tonic, isterninger, en skive citron og et mynteblad som garniture.
12 Faces Baby Doll
Superfrisk og lækker gin infuseret med Baby Doll Sauvignon Blanc – vores mest solgte vin over 75,-. Du fornemmer tydeligt det vinøse fra vinen – det er nemlig en sprød, frisk og cremet gin med noter af lime, citrus og hyldeblomst.
Drik den gerne med en tør tonic og lime som garniture.
12 Faces Rhubarb
Gin lavet med danske rabarber og en smule hindbær. Rabarber er en genial botanical at bruge, fordi den bidrager med en frisk syrlighed. Vi har så tilsat sukker for at afbalancere syren, og det er med til at få smagen af rabarber og sukker endnu mere frem.
Nydes bedst med en god, tør tonic og masser af isterninger.
12 Faces Orange
Orange er en gin der leder tankerne hen på sydens varme og solrige appelsinlunde. Du får en gin med en lækker, sprød friskhed og tydelige noter af appelsin, citron, rosmarin og et strejf af kardemomme. I eftersmagen opdages også et snert af koriander.
Nyd den gerne med en tør tonic – eller i en Negroni.