Snart kører Sticks’n’Sushi ud i det danske sommerland med deres foodtruck. I år kan gæster på bl.a. Heartland, Musik i Lejet og Børnefestibal nyde makiruller og sticks fra sushikædens mobile restaurantkoncept.
Dansk sommer er lig med festivaler, musik og hyggeligt samvær. Igen i år kører de danske sushimestre Sticks’n’Sushi ud i sommerlandet for at servere frisklavede makiruller, nigiri og sticks til sultne festivalgængere.
I år er Sticks’n’Sushi til stede på i alt 10 festivaler, herunder Heartland, Musik i Lejet og Børnefestibal.
“Vi ser frem til at tage imod glade festivalgæster rundt om i Danmark. God sushi har generelt været underrepræsenteret ved festivaler, men i år besøger vi en bred vifte af events, hvor både børn, unge og voksne deltager. Det afspejler sig i vores menukort, der tilbyder noget til enhver smag, og som nemt kan nydes i det fri,” siger Andreas Karlsson, CEO i Sticks’n’Sushi.
Flere festivaler på programmet
Sticks’n’Sushi sendte deres kørende restaurant på landevejene for første gang sidste sommer. I år tilføjer de 5 nye festivaler til programmet.
“Vores foodtruck er professionelt indrettet og fungerer som et af vores restaurantkøkkener – bare på fire hjul. Vi tager vores egne dygtige folk med rundt i landet, så man kan forvente de samme smil, den samme høje kvalitet og det samme høje serviceniveau, som man kender fra vores restauranter,” siger Andreas Karlsson.
Når foodtrucken ikke er på festival, kan den desuden bookes til firmaevents og private arrangementer, fortæller Andreas Karlsson.
Sticks’n’Sushi er til stede på følgende festivaler:
- Børnefestibal: 25. maj til 26. maj
- Roskilde Dyrskue: 31. maj til 2. juni
- Sommersol på slottet: 31. maj til 1. juni
- Heartland festival: 13. juni til 15. juni
- Roskilde Festival: 3. juli til 6. juli
- Musik i Lejet: 18. juli til 20. juli
- Hornbæk havnefest: 26. juli til 28. juli
- DHL stafetten: 26. august til 30. august
- Enter Art Fair: 29. august til 1. september
- Børnehøstibal: 7. september til 8. september
Om Sticks’N’Sushi
Sticks’n’Sushi åbnede i 1994 sin første restaurant i Nansensgade i København som en af de første restauranter i København, der specialiserede sig i japansk sushi. Grundlæggerne var de japansk-danske brødre Kim og Jens Rahbek Hansen samt danske Thor Andersen. Sticks’n’Sushi har cirka 1.400 ansatte, driver 28 restauranter og har mere end to millioner gæster årligt.