Prindsen og MMFOOD sørger for livemusik hver dag
Til dette års RO:KOST samarbejder Prindsen med de to kokke Morten og Morten fra MMFOOD, om at give gæsterne en helt særlig madoplevelse. Prindsen bringer de historiske omgivelser, med den smukke Guldaldersal som dining room, og MMFOOD leverer en unik menu lavet med de bedste råvarer og med kvalitet i højsædet. Hos MMFOOD er nytårsmenuen da også allerede udsolgt, så gæster der besøger Prindsen og MMFOOD til årets RO:KOST, kan godt glæde sig.
Udover at servere en fantastisk madoplevelse fra MMFOOD, har Prindsen valgt at sørge for musikalsk underholdning fra scenen hver aften efter middagen – og der er noget for en hver smag, da der kan opleves alt fra blues band, jazz, DJ og meget mere. Der er derfor langt op til en festlig aften med musik, og mulighed for dans. Med både musik og god mad er oplevelsen næsten fuldkommen, men gæster hos Prindsen og MMFOOD kan forberede sig på endnu en overraskelse i form af en sød hilsen fra Frellsen Chokolade.
Spørger man Jacob Brøllund fra Prindsen om hvorfor man har valgt at give sine gæster en ekstra oplevelse i form af musikalske indslag er svaret klart:
”Jeg kan simpelthen ikke lade være. Når vi har den her fantastiske scene, så skal den bruges, samtidig med at det giver vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi går den ekstra mil, for at skabe noget unikt, og for at give gæsterne noget de ikke forventer, en ekstra ’wauw-effekt’ så at sige. Så overvejer du stadig hvilket sted du skal besøge til RO:KOST, så er Prindsen altså et oplagte bud.”
Også hos MMFOOD er begejstringen stor:
” Vi synes RO:KOST er et fedt initiativ, og i år er det for os en ekstra personlig fornøjelse at deltage sammen med Prindsen. Morten og jeg har jo faktisk mødt hinanden dengang vi arbejde i køkkenet på Prindsen, og nu er vi tilbage og får lov til at servere vores mad i de smukke lokaler igen,” fortæller medejer af MMFOOD Morten Kronborg.
Der er derfor lagt op til en RO:KOST uge med fokus på unikke smags- og sanseoplevelser, og med en omsætningsrekord på mere end 1.000.000 kr. må det siges at mange allerede har sikret deres billet hos de forskellige restauranter. En af dem der har sikret sig billet, er gæst Zaza Petersen.
”Sidste år deltog min mand og jeg for første gang i RO:KOST madfestival, og blandt andet oplevelsen på Herthadalen gjorde at vi absolut gerne ville deltage igen i år. Vi sad derfor klar ved tasterne så snart billetterne blev sat til salg. Hele konceptet om madoplevelser lavet på lokaleråvarer, vil vi gerne bakke op om. RO:KOST giver nemlig min familie og jeg mulighed for unikke restaurantoplevelser frem for caféoplevelser, på ellers helt almindelige hverdagsaftener. Denne gang ser vi frem til hele 3 madoplevelser på Mumm, Store Børs og Herthadalen.”
Der er derfor lagt op til en helt særlig uge i Roskilde, med fokus på enestående smagsoplevelser. Skal du nå at sikre din billet, så kan du finde restauranter og menuer, samt købe din billet her: https://rokost.nemtilmeld.dk/