Ved Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri i Bakkehuset er en stilling som enten pædagogisk konsulent, sygeplejefaglig behandler eller skole konsulent ledig pr. 1. december 2024 eller efter aftale. Stillingen er på 37 timer pr. uge.
Der sker meget i Børne- og Ungdomspsykiatrien for tiden ikke mindst i det tværsektorielle samarbejde mellem kommune og region. Der er hér, man som medarbejder i Bakkehuset løfter sine opgaver. Vi søger derfor en person der vil arbejde i det tværsektorielle felt med fokus på børn og unge i mistrivsel. Det kan være du er sygeplejerske og har arbejdet med børn og unge i andre sammenhænge, eller du er lærer eller pædagog fra en behandlingsskole eller et opholdssted og derfor har en solid erfaring med Bakkehusets målgruppen.
Bakkehuset er en enhed som rummer flere forskellige funktioner, herunder STIME, funktion for selvmordsforebyggelse, fremskudt funktion i kommuner og Headspace, det kliniske subakutte arbejde med familier/børn og unge.
Ens for alle vores funktioner er at vi arbejder i det tværsektorielle felt.
Kompetencer vi vil kigge efter i ansøgningen:
- Erfaring med at arbejde med børn og unge i psykisk mistrivsel
- (Gerne) erfaring med børne- og ungdomspsykiatri
- Gerne miljøterapeutisk uddannelse
- Fagligt engagement
- Personlig balance, robusthed og imødekommenhed
- Et højt refleksionsniveau med gode kommunikative og pædagogiske evner – med lyst til at arbejde ud fra en mentaliseringsbaseret tilgang
- Trives i et miljø hvor det tværfaglige samarbejde er i fokus
- Autorisation (gældende for pædagoger og sygeplejesker)
I Bakkehuset vil du komme til at anvende din pædagog- eller sundhedsfaglige viden med udgangspunkt i målgruppen. Derudover vil arbejdsopgaverne eks. være:
- Miljøterapeutiske opgaver i forbindelse med undersøgelse og behandling
- Udføre pædagogiske opgaver, beskrive og dokumentere disse såvel mundtligt som skriftligt
- Netværksmøder og samarbejdsmøder med kommunalt regi
- Akutte samtaler med familier/børn og unge som kommer fra psykiatrisk skadestue, PAM hvor formålet er at afdække problemstillingen, dvs. den udløsende årsag til henvendelsen i PAM.
- Selvmordsrisikovurderinger/screeninger
- Rådgivning og vejledning til familier og øvrigt netværk
- Samtaler med børn og unge
- Forældresamtaler
- Psykoedukation
- Støtte, råd og vejledning
- Miljøobservationer i patienternes primære miljø
- Hjemmebesøg
Indsatsen i Bakkehuset tager udgangspunkt i et mentaliseringsbaseret netværkstilgang, hvor vi vil arbejde på at styrke integrationen af indsatsen i forhold til komplicerede sager, hvor der både er psykiatriske og sociale problemstillinger. Vi er inspireret af en AMBIT orienteret tilgang til det tværsektorielle samarbejde.
Medarbejdere i Bakkehuset kan, alt efter behov, foretage hjemmebesøg, besøg på anbringelsessteder, telefonopringninger, videomøder, skriftlige orienteringer eller afholde tværsektorielle møder, hvor det aktuelle overblik drøftes og koordineres med hjemkommune eller andre relevante parter.
Hvad er Bakkehuset?
Bakkehuset er et hus der hele tiden er i udvikling. Det startede som et satspuljeprojekt i 2019, men er nu blevet gjort permanent. Enheden er bemandet af medarbejdere med børne- og ungdomspsykiatrisk erfaring, socialpædagogisk erfaring samt kommunale sagsbehandlere. Enhedens tilbud er tilgængeligt i dag- og aftentiden alle ugens syv dage. På hverdage 08.00-22.00 og 10.00-22 i weekender.
Der arbejdes hver 4. weekend og lukket på alle helligdage.
Hensigten er at styrke den tværsektorielle indsats for børn, unge og deres forældre/netværk, når der ikke umiddelbart er behov for en indlæggelse. Enheden kan afdække barnets/den unges samlede situation med henblik på at skabe den mest relevante indsats i et koordineret forløb med eventuelt igangværende handleplaner i kommunen/psykiatrien/almen praksis. Familien /barnet /den unge sendes direkte ned fra PAM.
Af andre nye indsatser kan nævnes;
-STIME, hvor psykologer i Bakkehuset klæder kommunale medarbejdere på til at kunne forestå lettilgængelig behandling i kommunen.
-Funktion for selvmordsforebyggelse, som er placeret i Bakkehuset
-Fremskudt funktion, hvor sygeplejersker fra Bakkehuset er fysisk til stede i en kommune til råd og vejledning for rådgiver.
-Headspace som varetages af vores pædagogiske konsulenter, som forestå rådgivning, lette vurderinger og vejledning til medarbejderne.
Læs mere om Bakkehuset her.
Synes du ovenstående lyder interessant, så læs videre her.
Ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse. Ansøgning fremsendes elektronisk via ’søg jobbet’.
Ansøgningsfrist: 20. november 2024
Ansættelsessamtaler: i uge 48.