Lad forklædet ligge og være med til at fejre mortensaften på Comwell Roskilde lørdag den 10. november.

Mortensdag er dagen for Martin af Tours begravelse i år 397. På dansk og svensk kaldes han Sankt Morten eller Morten Bisp, og han er stadig årsag til en lang række legender og skikke, fx fejres mortensaften den 10. november i flere lande. I Danmark, Skåne og Tyskland spises der denne aften traditionel gåsesteg, der i dag er blevet til and, da andens størrelse passer bedre til de danske husstande. Mortensaften er i dag en af de mest velfunderede traditioner inden for det danske køkken.

Det gælder også på Comwell Roskilde, hvor vi serverer dejlig dansk andesteg. Så lad forklædet ligge derhjemme og læn dig tilbage, så skal vi nok hygge om dig, så du kan nyde maden i ro og mag.

Menu:
Laksetartar med rødbede, rygeost og sprødt
Andesteg med økologisk rødkål med brunede kartofler, andesky-sauce og surt
Æble- og brombærcrumble med vaniljeis

Pressefoto: Comwell Roskilde

Hvad: Mortensaften
Hvor: Comwell Roskilde
Hvornår: Lørdag den 10. november kl. 18.00 – 21.00
Pris: 345 kr. pr. person (vinmenu 325 kr. pr. person)