At vælge frokost kan være en større udfordring, da det kan være svært at finde noget, der både er baseret på gode råvarer, passer til de forskellige behov og samtidig ligger til en pris, alle kan være med på. Det har Lime Food tænkt sig at ændre på.
Lime Food er et lokalt take away koncept, der bygger på, at fast food hverken behøver være usundt eller dyrt. Hos Lime Food bliver maden derfor produceret friskt og fra bunden hver dag ud fra gode råvarer, der sikrer, at vi er med inde over hele processen. Det har desuden gjort det muligt, at man – udover at få et frisk, sundt og
hjemmelavet måltid til en rimelig pris – kan få lov til at vælge løsninger, der er tilpasset den enkeltes situation. Om det så er fordi, man er veganer eller kødspiser, har lyst til sandwich eller salat, man er to eller tohundrede i virksomheden, søger Lime Food at være fleksible og klar på, at alle skal kunne være med på rejsen.
Når Lime Food ønsker at være en del af løsningen, er det dog ikke kun på madfronten. Hos Lime Food ønsker de at skåne det miljø, vi omgås I – og derfor er al deres emballage bæredygtigt og uden plast. De kan med god samvittighed pakke alle vores måltid ind i særskilt emballage og på denne måde være med til at løse relevante globale problemstillinger om den enkeltes sundhed.
Lime Food befinder sig lige nu i hjertet af Roskilde på Roskilde station, hvor de både tilbyder take away, der gør det nemt at få noget med på farten og frokostløsninger, der tager hånd om vores forskellige behov.
Lime Food er startet og drevet af den unge Marie-Nora på 21, som under sit ophold i udlandet lod sig inspirere af de mange sunde madløsninger, der var nemt at have med på farten i en travl hverdag. Da Marie-Nora kom tilbage til København, så hun et hul i markedet ved byens begrænsede muligheder for sund take away til priser, alle kunne være med på.
Hos Lime Food arbejder de derfor hele tiden på at udvikle nye løsninger, der sikrer, at kvalitet ikke behøver koste en formue. Størstedelen af retterne ligger på den gode side af de 60 kr. og varierer fra dag til dag, afhængigt af sæsonens råvarer.