Comwell Roskilde fejrer, at naturen har kvitteret for det gode sommervejr med en overflod af lækre råvarer, og at høsten er kommet i hus. Ligesom sidste år sætter den danske hotelkæde fokus på økologi og bæredygtighed, når de inviterer til Høstdage på alle deres danske hoteller lørdag den 1. og søndag den 2. september 2018.
Comwell Høstdage er et vindue ind til vores spisekammer, hvor Comwells køkkenchefer disker op med det bedste, årstiden har at byde på. Her får gæsterne mulighed for at smage nye toner, der har været fæstet til jorden, blevet farvet af solen og dyrket med omsorg for vores miljø.
Tag en bid af Danmark.
Comwell Roskilde fejrer høsten og byder i den anledning på en særlig 3-retters aftenmenu søndag den 2. september kl. 18:00. Høstmenuen servers i den nye restaurant på hotellet og består af:
Forret.
Torsk serveret med økologiske rødder, økologisk og glaseret svinebryst med honning fra egne bistader og krydderurtesalat. Hertil friskbagt brød bagt på mel fra Meinerts mølle.
Hovedret.
Økologiske limousineungkvæg fra Hvidkildegård serveret med økologiske hokkaidogræskar og rødbeder fra Rønnely. Dertil perlebygotto med
økologiske svampe fra Tvedemose.
Dessert.
Variation af danske, økologiske æbler.
Økologien fejres over hele landet.
Økologisk Landsforening afholder Høstmarked i samme weekend over hele landet. Her kan man besøge økologiske landbrug og få ny viden med dig hjem. Start eventuel med et besøg på en nærliggende gård og afslut med en 3-retters middag på Comwell. Det er en god anledning til at dykke ned i den økologiske succes herhjemme og for alvor lade sanserne råde.
Rejsen er først lige begyndt.
Sidste år modtog Comwell Årets Økopris 2017 for deres store arbejde med bæredygtighed og for Det Økologiske Spisemærke i bronze. På blot fire måneder voksede koncernens økologiprocent fra 5% til 50%.
For Comwell er bæredygtighed et vigtigt omdrejningspunkt i forretningen. Hotelkæden tænker bæredygtighed på tværs af alle deres hoteller og områder. Det gør de, fordi de ønsker at blive en bedre udgave af dem selv. Deres omstilling er sat i gang, men rejsen er lang, og de er først lige begyndt.
Hvad: Comwell Høstdage bestående af en 3-retters menu
Hvor: Comwell Roskilde
Hvornår: Søndag den 2. september 2018
Tidspunkt: Kl. 18:00
Pris: 295 kr. pr. person
Bordreservation: +45 4632 3131
Yderligere information: www.comwell.dk/hoestdage.