Nytårsforestilling – Flagermusen  Flagermusen scene 3

Medvirkende: LisbethKjærulff, Jakob Næslund Madsen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen

Denne udgave af Flagermusen er noget anderledes end den ellers så bekendte operette. Det betyder ikke, at man bliver snydt for den dejlige musik og de pragtfulde sange, som præsenteres yderst professionelt af kompetente operasangere.

En del af publikummet vil have HMS. Pinafore i frisk erindring. Denne forestilling er samme genre. Men en af herrerne har frivilligt måttet afgive sopranen til den dejlige sanger Lisbeth Kjærulff. Hvor meget vil hun bestemme? Og bliver der nu ingen mænd i dametøj?

Uanset hvad, vil der blive travlt både på og bag scenen, når der bliver spillet 11 roller, sunget stort operakor og danset fyrig czardas.

Historien vil være velkendt af mange. Gabriel von Eisenstein er blevet idømt 8 dages fængsel for at fornærme en tjenestemand, delvist grundet advokaten, dr. Blinds inkompetence.

Adele, Eisensteins kammerpige, modtager brev fra sin søster, som inviterer hende til prins Olofskys bal. Hun fortæller, at der i brevet står, at hendes tante er meget syg, hvorfor hun beder om orlov. Falke, Eisensteins ven, ankommer for at invitere ham til bal. Eisenstein siger farvel til Adele og Rosalinde (hans kone) og foregiver, at han er på vej i fængsel. I virkeligheden har han til hensigt at udskyde fængslet for at have det sjovt på prins Olofskys bal. Fængselsbetjenten Frank kommer for at sætte Eisenstein i fængsel og finder i stedet Alfred. Alfred fortæller, at han er Eisenstein, for ikke at kompromittere Rosalinde og ledsager Frank til fængslet.

Dette er en smagsprøve på alle de forviklinger, som vi skal være vidne til. Det bliver ikke kedeligt!

Der er champagne og kransekage til alle i pausen.

Der er stadig billetter, som meget aktuelt kan gives som julegave.

For yderligere information om billetter

Se kalenderen:  http://dit-roskilde.dk/events/flagermusen/