Populært motionsløb med hund vender tilbage i Boserup SkovHundesportsforeningen K9 Run4Fun og DGI Midt- og Vestsjælland inviterer igen i år til et anderledes motionsløb – Midsommerløbet – hvor deltagerne løber med deres hund som makker.

Løbet finder sted lørdag den 17. juni og foregår på afmærkede ruter i den smukke og kuperede Boserup Skov ved Roskilde. Deltagerne kan løbe eller gå 4 km eller 7 km. Ruterne er krydret med sjove og overkommelige forhindringer, som skal tilbagelægges undervejs.

Der er mulighed for at deltage alene eller som hold.

Løbet blev udsolgt sidste år, hvor 150 stillede til start. Derfor er deltagerkapaciteten i år udvidet til 200. En ny løbetrend Interessen for at motionere med hunden har gennem de seneste år været stigende, og det kan de genkende i DGI:

”Vi får flere og flere forespørgsler fra motionister, som gerne vil have deres hunde med til vores løb. Så vi kan mærke, at interessen for at motionere med sin hund stiger,” fortæller idrætskonsulent i DGI Midt- og Vestsjælland, Christina Jensen.

Niels Poulsen fra K9 Run4Fun var den første i Danmark, der tilbage i 2018, arrangerede det første forhindringsløb med hund, også kaldet K9 Biathlon, og siden er flere løb kommet til på tværs af landet.

Alle kan være med Løbet er for alle, som har lyst til en sjov løbeoplevelse med den firbenede ven – uanset køn, alder eller kondital. De unikke ruter er grundigt markeret og indeholder mange forskellige og sjove forhindringer. For eksempel skal deltagerne kravle gennem en tunnel, køre hund i trillebør, gå på balancebom og meget mere.

Deltagerne bestemmer selv, om de vil forcere alle forhindringer, for det er tilladt at lave ”chickenrun”. Der er frivillige hjælpere ved de fleste forhindringer.Tid og stedDu kan stadig tilmelde dig løbet, ligesom det også er muligt at tilmelde sig på dagen.

Tjek  https://www.sportstiming.dk/event/11435  – Kl. 09.30: Afhentning af startnummer og evt. eftertilmelding +100 kr. fra kl. 09.30 ved start/mål- Kl. 10.00: 4 og 7 km løb ”race”- Kl. 10.20: 7 km løb- Kl. 10.30: 7 km gang- Kl. 10.50: 4 km løb – Kl. 11.00: 4 km gang

Pressefoto