Punkt 3 i FN’s verdensmål er ”Sundhed og Trivsel for alle”. Med dette mål for øje vil kunstterapeut Karin van Everdinck gerne yde sit bidrag til den almene sundhed og trivsel. Samfundet er stort set gået i stå, vi kan ikke mødes med vores familie, venner og kolleger og mange bliver isolerede, deprimerede eller angste.

Derfor starter Karin et individuelt forløb (d.v.s. én til én) op til dig, der føler dig isoleret og er plaget af for mange tanker. Forløbet består af 4 sessioner à 1 time, og hver session har sin egen overskrift. Du kommer til at arbejde med kreative udtryk og med mindfulness.

Pressefoto: Karin van Everdinck, Diplom Kunstterapeut mpf

Karin siger: ”vi kan ikke gøre noget ved de udefra kommende trusler og tilstande i.f.m. Covid-19, men vi kan gøre noget ved vores egen mentale tilstand. At arbejde med mindfulness og kreative udtryk, får tankerne i ro og fremmer glæden. Jeg vil gerne inspirere dig og vise dig, at du ikke behøver at være en stor kunstner for at få glæde af at udtrykke dig. At arbejde kunstterapeutisk sænker det farlige stresshormon kortisol og fremmer de ”gode” hormoner som serotonin og dopamin, der får humøret til at stige. Du behøver ingen forkundskab for at deltage – du behøver kun din lyst og nysgerrighed. Der er rigelig plads i klinikken til at vi kan skabe god afstand imellem os begge og alting sprittes af, således at du kan føle dig tryg”.

Forløbet kan følges for halv pris, idet Karin vil nå så bredt som muligt. Dato og tidspunkt aftales individuelt ved tilmelding. Prisen ligger på 250 kr. pr. gang, og du binder dig for alle 4 gange. Tilmelding: send en mail til everdinck@gmail.com eller ring/sms på 24480447. Husk at sende al dine kontaktoplysninger (navn, adresse, tlf.nr., e-mail).

Har du større udfordringer, du vil arbejde med, har klinikken også åbent for individuel kunstterapi. Dernæst tilbydes der ½ times gratis samtale til dig, der gerne vil høre mere om kunstterapi. Samtalen kan også finde sted telefonisk, Karin ringer dig gerne op på et på forhånd aftalt tidspunkt. Du kan læse mere på www.everdinck.dk .

Den kunstterapeutisk klinik ligger i et terapeutisk fællesskab Body, Mind & Peace, på Algade 28a, 2.tv. i Roskilde, kun 5 min. gang fra Roskilde Station og fra fri P-plads.
Karin van Everdinck er uddannet Diplom Kunstterapeut, en 4-årig certificeret psykoterapeutisk uddannelse og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening MPF. Karin har arbejdet med klienter i individuel terapi og i gruppeforløb siden 2015.