Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Roskilde Kommune i tidsrummet 2019/12/02 til 2019/12/10.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand i lastbil – Frederiksborgvej, Gundsømagle, Roskilde

Kl. 17.04 kom et alarmopkald om brand i en lastbil med jord. Politi og brandvæsen rykkede ud, hvor det viste sig, at der var gået ild i lastbilen motorrum. Frederiksborgvej blev spærret i sydlig retning, mens brandslukningen foregik. Kl. 17.39 var vejen igen helt på strækningen, så trafikken igen frit kunne passere. Ingen personer kom til skade ved branden, og der var intet mistænkeligt omkring brandens opståen. Patruljerne kunne derfor fortsætte til andre opgaver.

Indbrud i villa opklaret – Lupinvej, Jyllinge – Roskilde

To 16-årige drenge fra Jyllinge blev mandag anholdt som mistænkte i en sag om indbrud i en villa på Lupinvej, Jyllinge, onsdag den 4. december 2019, hvor et vindue blev opbrudt for at skaffe sig adgang til villaen. Fra stedet var blevet stjålet bestik, smykker, en træfigur, et ur og måske noget vodka.

I forbindelse med rapportoptagelsen efter anmeldelsen fik politiet fra et vidne oplysninger om to unge mænd, der var set kørende én knallert væk fra området kort efter indbruddet. Disse oplysninger arbejdede den rapportoptagende patrulje videre med i går mandag, idet politiet ved søgning på flere skoler i Jyllinge fandt en knallert svarende til den, som de to mistænkte kørte på efter indbruddet. Ejeren af knallerten blev identificeret, således at politiet kunne mistænke en 16-årig dreng fra Jyllinge. Ham fandt politiet på en skole i Roskilde, hvorefter han straks blev anholdt og sigtet for indbruddet. På politistationen var hans mor til stede ved afhøringen, hvor politiet fik klarlagt, hvem den anden mistænkte kunne være. Efter afhøringen foretog politiet en ransagning på drengens værelse, hvor politiet kunne beslaglægge en stor del af tyvekosterne med henblik på genudlevering til den forurettede.

I mellemtiden var den anden mistænkte mødt op af sig selv på politistationen i Roskilde til afhøring i sagen. Hans værge blev også underrettet om mistanken inden sigtelse og afhøring til indbrudssagen. Politiet foretog også en ransagning af hans værelse, hvor politiet fandt en vodka, som måske kunne stamme fra indbruddet. Begge drenge blev løsladt efter endt efterforskning, men kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres. De sociale myndigheder er også allerede underrettet om sagerne mod de to 16-årige.

Færdselsuheld – Toftegårdsvej, Jyllinge – Roskilde

Kl. 16.22 var en 77-årig mand fra Jyllinge kørt ad Nordmarksvej mod syd i en personbil, da han i krydset ved Toftegårdsvej ville svinge til venstre. I forbindelse med svingningen opdagede han, at en 72-årig kvinde fra Jyllinge er ved at passere vejen i fodgængerfeltet. Trods en opbremsning nåede han ikke at få standset bilen, som ramte fodgængeren på det ene ben. Den 72-årige blev bragt til sygehuset i Køge, hvor hun blev indlagt til behandling for benbrud. Den 77-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Særligt udpeget ATK-målestrækning med mange hastighedsovertrædelser – Køgevej, Roskilde

Mandag morgen og formiddag var politiets fotovogn (Automatisk Trafik Kontrol – ATK) for tredje gang inden for fire dage på plads på Køgevej i området ved Darupvej i Roskilde. Årsagen til gårsdagens måling af trafikanters hastighed på Køgevej i sydgående retning var det store antal sager ved to foregående hastighedsmålinger torsdag og fredag i sidste uge. På målestedet er højst tilladte hastighed 50 km/t (byzone), hvilket mange bilister glemte at respektere. Målingerne gav følgende resultat:

Mandag kl. 06.16 – 12.31: 3231 biler kontrolleret – 458 blitzet – højeste hastighed: 90 km/t – 71 klip – 2 sager om betinget frakendelse

Fredag 6/12-19 kl. 06.43 – 13.17: 2151 biler kontrolleret – 111 blitzet

Torsdag 5/12-19 kl. 06.27 – 12.10: 1760 biler kontrolleret – 115 blitzet – højeste hastighed: 89 km/t.

Målestedet er i et samarbejde mellem politiet og Roskilde kommune udvalgt som en særlig strækning med et markant ønske om, at hastigheden bliver sænket. På eller i nærheden af målestedet er der gennem tiden sket flere færdselsuheld, ligesom der er flere lysreguleringer i nærheden. De tre målinger er foregået enten med et stativ med måleudstyret i vejkanten eller med måleudstyret placeret i selve ATK-bilen. Mandagens måling foregik ved brug af stativet med måleudstyret, medens de to øvrige målinger foregik med målevognen synligt placeret ved målestedet. De blitzede bilister kan nu forvente at høre nærmere fra politiet.

To gange butikstyveri – Stationscentret, Roskilde

Kl. 12.26 betalte en kunde, som senere viste sig at være en 44-årig kvinde fra Bulgarien med adresse i Roskilde, for nogle varer ved kassen i Føtex. Da hun gik igennem kassen udløste hun alarmen, og personalet fra butikken tilbageholdt kvinden. I hendes taske fandt personalet fire stk. makeup, en chokoladedessert og en yoghurt til en samlet værdi af 453 kr. Politiet blev tilkaldt for at fastlægge den udenlandske kvindes identitet. Patruljen ankom til butikken, hvor kvinden blev sigtet, anholdt og taget med til politistationen. Varerne blev leveret tilbage til butikken, som derfor ikke havde et erstatningskrav. Politiet fandt på politistationen frem til, at den anholdte var en 44-årig bulgarer, som boede hos sin familie i Roskilde. Kvinden blev løsladt efter at have afgivet forklaring, og kan nu forvente at få en bøde i sagen.

Kl. 13.57 tilbageholdt personalet i Føtex to unge butikstyve, som havde stjålet en “Redbull” energidrik. De ønskede ikke at oplyse deres navn til medarbejderne i Føtex, så politiet kørte til stedet, hvor de fandt frem til butikstyvenes identitet, to 15-årige drenge fra Lejre og Roskilde. Patruljen sigtede drengene for butikstyveri og orienterede drengenes forældre om sigtelsen. Politiet underretter også de sociale myndigheder i sager, hvor mindreårige bliver sigtet. De to drenge kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

2. Klip udløser kørselsforbud – Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl. 20.21 målte politiet en 23-årig mand fra Holbæk til at køre 150 km/t i sin bil, på en strækning, hvor der ved skiltning var angivet en tilladt hastighed på 110 km/t. Denne hastighedsovertrædelse udløser et klip i kørekortet. Da føreren af bilen erhvervede kørekort for første gang i 2018, og han i forvejen havde et klip i kørekortet, betyder det, at sagen vil blive lagt op til et kørselsforbud foruden bøden på 3500 kr og 500 kr til offerfonden.

Stjålet bil på motorvejen – Holbæk / Roskilde

Kl. 19.50 fik politiet oplysninger fra det automatiske nummerpladegenkendelsessystem om, at en stjålet varebil kørte på Holbækmotorvejen i østlig retning. Politiet placerede derfor nogle patruljer i nærheden, således at politiet ved Roskilde V-afkørslen fik kontakt med køretøjet. Da føreren fandt ud af, at politiet havde opdaget bilen, standsede føreren i nødsporet omkring afkørsel 12 Køgevej, hvorefter føreren stak af til fods væk fra motorvejen.

En hundepatrulje blev sendt til området og fandt efter ca. 1 times sporsøgning frem til en mand, der gemte sig i noget buskads i området ved kursusstedet Vilvorde i Roskilde. Politiet kunne derfor anholde en 34-årig, ædru mand fra Serbien, som blev sigtet for kørsel i den stjålne varebil og uden at have førerret. Varebilen var blevet stjålet med rette nøgle, som var blevet stjålet i forbindelse med et indbrud i Højby Sj. torsdag d. 051219, hvor der ud over bilen også blev stjålet bl.a. et våbenskab med to jagtvåben, dog uden ammunition. Den anholdte blev også sigtet for indbruddet, som han benægtede kendskab til, idet han blot skulle køre den stjålne varebil til et aftalt sted i København. Politiet løslod den 34-årige mand efter endt efterforskning og afhøring til sagerne, som han vil høre nærmere om, når disse skal afgøres.

Påvirket mand vil til julefrokost – Vestre Kirkevej, Himmelev, Roskilde

KL. 21.14 måtte en vagt ved et hotel bede om assistance hos politiet til bortvisning af en mand, som flere gange var sendt væk som uønsket til en julefrokost på stedet. Manden forstod ikke vagtens budskaber og vendte flere gange retur. Da politiet kom til stedet, var manden meget genstridig og blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af sin adfærd i kraftigt spirituspåvirket tilstand. For at få skab ro på stedet så politiet sig nødsaget til at frihedsberøve den 52-årige mand fra Stenløse, som fik lov til at sove rusen ud i nogle timer i politiets detention.

Bortvisning af uønskede / uorden mv. – Roskilde / Køge / Holbæk / Kalundborg

Kl. 01.20 måtte hjælpe personalet på en bodega, Hestetorvet, Roskilde, med at bortvise en 36-årig mand fra Roskilde, som skabte problemer på stedet. Han blev ikke sigtet for noget.

Kl. 01.43 forsøgte tidligere bortviste igen at komme ind på en pub, Havnen, Køge, efter at personalet tidligere havde sendt dem væk. Politiet bortviste nu to mænd på 19 og 20 år fra Køge og forblev i området, så der ikke opstod uro.

Kl. 02.11 måtte politiet i Kordilgade, Kalundborg, sende to parter i hver sin retning, så der ikke opstod tumult. To mænd på 19 og 23 år fra Kalundborg var blevet uenige med to mænd på 18 og 45 år også fra Kalundborg, så da de tilfældigt var mødtes, var en gammel strid blusset så meget op, at en vagt ved et diskotek havde tilkaldt politiet.

Kl. 02.16 var den gal igen ved en bodega på Hestetorvet, Roskilde, hvor et par gæster ikke forstod, at stedet var lukket. Politiet bortviste derfor en 59-årig mand fra Jægerspris og en 40-årig mand fra Roskilde fra stedet, efter at personalet med besvær og under lidt skubberi havde fået dem ud.

Kl. 02.22 blev en spirituspåvirket, 23-årig mand fra København S først sigtet for overtrædelse af restaurationsloven, fordi han var voldelig på en restauration, Nygade, Holbæk. Da han fortsatte sin optræden på gaden, måtte politiet frihedsberøve ham, så han kunne sove rusen ud i nogle timer i detentionen.

Kl. 0321 blev en 27-årig mand fra Herfølge sigtet for ordensbekendtgørelsen, da han forsøgte at slå ud efter en dørmand uden at ramme ved en pub, Havnen, Køge. Han blev herefter bortvist fra stedet.

Kl. 0326 var der problemer ved et diskotek, Nørregade, Køge, hvor 10-14 personer var i slagsmål udenfor. Intet slagsmål fundet ved ankomst til stedet, men en gruppe fundet i Lovparken, hvor der var ro. Ingen ønskede at anmelde noget til politiet.

 

Lørdag – søndag:

Vold, hash og flugt fra politiet – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 00.08 fik politiet anmeldelse om, at en 22-årig mand fra Gadstrup var blevet nikket en skalle, da han stod foran Dansebar. Dørmændene havde tilbageholdt den mistænkte og tilkaldt politiet. Patrulje anholdt en 20-årig mand fra Tune, som blev sigtet for vold. Den 20-årige rakte armene frem, som for at overgive sig, men da betjenten ville give ham håndjern på stak han i løb væk fra stedet. Manden blev dog hurtigt indhentet af patruljen, men modsatte sig anholdelsen i en sådan grad, at en betjent faldt og slog sit knæ. Anholdelsen af den 20-årige blev gennemført, og han fik håndjern på. Da patruljen visiterede den anholdte, fandt de en stor klump hash i hans lomme. Hashen blev senere kontrolvejet til 91 gram.

Den 20-årige blev nu foruden sigtelsen for vold mod den 22-årige og sigtet for at flygte som anholdt, at have lagt hindringer i vejen for politiets arbejde ved at sætte sig til modværge, og han blev sigtet for besiddelse af hash. Han blev taget med til stationen, hvor han blev anbragt i detentionen til afrusning. Næste morgen var han egnet til afhøring, hvorefter han blev kørt hjem af politiet, som ransagede hans hjem i Tune. Her fandt politiet 0,18 gram skunk (hash). Den 20-årig blev herefter løsladt, men kan forvente at høre meget mere fra politiet i sagerne. Den 22-årige forurettede pådrog sig en hævet næse som følge af volden.

Uro og uorden – Københavnsvej, Roskilde

Kl. 03.23 måtte politiet rykke ud til en tankstation, hvor personalet ikke kunne formå nogle unge piger til at forlade butikken. Politiet fik ved ankomsten til stedet kontakt til to piger på 13 og 14 år fra Vordingborg samt endnu en pige på 16 år fra Roskilde. De to piger fra Vordingborg viste sig at være meldt savnede fra en institution i Vordingborg, så de blev afhentet på politistationen i Roskilde, hvor politiet bragte dem til. Den 16-årige blev kørt hjem til sin mor i Roskilde. Ingen af dem havde foretaget sig noget ulovligt, så de blev ikke sigtet for noget. Der var mere tale om en sag for de respektive sociale myndigheder, som vil blive underrettet om pigernes færden sent om natten.

Færdselsuheld – Knud Den Stores Vej / Liden Kirstens Vej, Roskilde

Kl. 11.50 rykkede politiet og ambulancepersonale ud til et færdselsuheld, hvor en cyklist og en bilist var impliceret. Det viste sig, at en 14-årig dreng fra Roskilde på cykel kørte ad Knud Den Stores Vej mod nord og svingede til højre ad Liden Kirstens Vej. Højresvinget blev dog så stort, at den 14-årige cyklist kom over i modpartens kørebanehalvdel, så han på Liden Kirstens Vej ramte ind i siden på en personbil ført af en 22-årig mand fra Roskilde i vestlig retning. Cyklisten fløj af cyklen og hen over taget på den 22-åriges bil, men slap med diverse knubs som følge af sammenstødet. Politiet har registreret uheldet, men foretager sig ikke yderligere strafferetligt.

Panttyv afsløret – Hersegade, Roskilde

Kl. 14.29 anmeldte personalet fra et fastfood-spisested, at man tilbageholdt en ung mand på mistanken om, at manden havde stjålet en pose med pantflasker fra spisestedets baggård. Da personalet kort forinden havde opdaget, at en særlig mærket pose med pantflasker til en værdi af 253 kr. manglede i baggården, var personalet gået til et nærliggende supermarked, hvor en ung mand var i færd med at indløse pantflasker fra den særligt mærkede pose. Politiet kørte til supermarkedet, hvor en 19-årig mand fra Ringsted blev sigtet for tyveri af posen med pantflasker. Han kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Færdselsuheld – Køgevej, Roskilde

Kl. 16.47 rykkede flere ambulancer og politiet ud til et færdselsuheld, hvor et par personer var kommet til skade som følge af en påkørsel. En alvorligt tilskadekommen mand blev ved politiets ankomst tilset af ambulancepersonalet, som også tog sig af en mindre alvorlig tilskadekommen kvinde. Uheldet var ud for butikker på Køgevej 41 på den østlige side af vejen ved en parkeringslomme. Den tilskadekomne mand blev hastigt bragt til Rigshospitalets traumecenter til indlæggelse og behandling for et alvorligt hovedtraume. Den tilskadekomne kvinde blev bragt til Køge sygehus og indlagt til observation for eventuelle kvæstelser i benene. De to tilskadekomne var et par på 64 og 65 år fra Roskilde, som var på vej til at ville krydse Køgevej fra øst mod vest. Ved fortovskanten til parkeringslommen blev kvinden ved parkeringslommen ramt af en bakkende personbil ført af en 40-årig mand fra Roskilde. Som følge af påkørslen mistede kvinden balancen og faldt mod venstre, hvor hendes mand støttede hende i forbindelse med deres planlagte krydsning af vejen. På vejens modsatte side holdt parrets bil, som de var på vej over mod, da uheldet skete. En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge både personbilen og uheldsstedet. Politiet har optaget rapport om uheldet og afventer nu erklæringen fra bilinspektøren. Begge parter meldes ifølge de seneste oplysninger til politiet uden for livsfare.

Hasarderet narkokørsel – Holbækmotorvejen, Holbæk – Roskilde

Kl. 14.41 fik politiet en anmeldelse om, at en bil kørte hasarderet på Holbækmotorvejen østgående ved Vipperød. En patrulje fik øje på den efterlyste bil ved afkørsel 12 – Køgevej i Roskilde. Politiet standsede personbilen, og henvendte sig til føreren, en 21-årig mand fra Bagsværd, som blev skønnet påvirket af narko. En narkometertest bekræftede mistanken, da den viste positiv for kokain og hash. Han blev derfor sigtet, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 21-årige høre mere fra politiet.

Indsats mod social dumping – Roskilde / Greve

Kl. 09.10 dukkede udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi sammen med Skattestyrelsen og Arbejdstilsynet op på en privat adresse i Roskildes centrale bydel, hvor udenlandske arbejdere var i gang med at renovere en privat bolig. Myndighederne traf på stedet seks mænd fra Ukraine, hvoraf de fem havde deres papirer og tilladelser i orden. Den sjette mand blev kortvarigt anholdt som mistænkt for ulovligt ophold og arbejde, indtil politiet fik klarlagt, at der faktisk var tale om et nærtstående familiemedlem til boligens ejer. Ud fra en konkret vurdering i dette tilfælde slap manden for yderligere strafferetlig forfølgning på grund af de nære familierelationer til ejeren af huset.
Senere på dagen fik endnu et renoveringsprojekt på en privat adresse i Greve besøg af myndighederne, der på denne adresse traf tre polske mænd i færd med håndværksarbejde. Alle havde orden i papirerne, så der var ikke grundlag for politiet at foretage yderligere.
Indsatsen mod social dumping er myndighedernes kontrol af udenlandsk arbejdskraft inden for forskellige brancher på det danske arbejdsmarked til kontrol af, om den udenlandske arbejdskraft opfylder betingelserne for at være beskæftiget i Danmark.

Lov om euforiserende stoffer – Æblehaven, Roskilde

Kl. 14.10 var en narkohundepatrulje på besøg i det grønne område “Bambusgården” ved boligbebyggelsen. Da politifolkene kunne lugte, at nogen havde røget hash, blev de seks personer, der blev truffet på stedet, kontrolleret for eventuel besiddelse af euforiserende stoffer. En 25-årig mand fra Roskilde blev fundet i besiddelse af ca. 1½ gram hash og et kvart gram amfetamin, og knap 29 gram hash var en 41-årig mand fra Roskilde i besiddelse af. De blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres.

Mistænkelig mand – Stationscentret, Roskilde

Kl. 10.13 fik politiet en henvendelse fra en kvindelig medarbejder fra politistationen i Roskilde, der i privat ærinde tilfældigt var i supermarkedet Føtex. Under indkøb undrede hun sig over en mands adfærd, idet den fremmede mand gik tæt på flere ældre kunder i supermarkedet. Anmelderen frygtede derfor, at der kunne være tale om en tricktyv, der foretog observationer forud for et tyveri fra f.eks. en taske eller indkøbsvogn. Politiet kørte til supermarkedet og fik kontakt til den udpegede mand, som så faktisk viste sig at være en butikskontrollant på jagt efter butiks- og tricktyve. Der var således ikke grund til at foretage videre over manden.

Narkokørsel – Holbækmotorvejen, Gevninge, Roskilde – Lejre

Kl. 14.03 anholdt og sigtede en narkohundepatrulje en 31-årig mand fra Holbæk for kørsel ad motorvejen i narkotikapåvirket tilstand i en varebil, i hvis kabine der lugtede af hash. Derfor lod patrulje en narkohund undersøge bilen nærmere, så en cigaretpakke indeholdende ca. 1 gram amfetamin blev fundet. Den 31-årig blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer samt afhøring til sagerne. Når blodprøven er analyseret, vil den sigtede høre nærmere fra politiet.

Brand på toilet – Astersvej, Roskilde

Kl. 19.08 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand på et toilet på en skole. Det viste sig, at toilettet var stoppet med toiletpapir, som var blevet antændt. Branden havde kun udviklet lidt røg, så der var ikke sket noget egentlig skade på toilettet, hvor nogen måske havde opholdt sig for at ryge. En røgalarm var nemlig dækket til, så den ikke ville registrere rygning på stedet. Politiet formoder derfor, at brandårsagen kan være et henkastet cigaretskod i toilettet. Derfor forsøger politiet nu at finde ud, hvem der kan have været til stede på det offentlig tilgængelige toilet.

Trussel mod offentlig myndighed – Rådhusbuen, Roskilde

Kl. 10.29 fik politiet anmeldelse om, at en medarbejder fra Center for Alkohol – og Stofbehandling havde overhørt, at en borger udtalte, at han ville slå en medarbejde på Roskilde rådhus ihjel. Kort efter indfandt den mistænkte borger sig på rådhuset, hvor han havde en tid med sin sagsbehandler. Politiet anholdt den mistænkte, en 44-årig mand fra Roskilde, uden dramatik. Han blev sigtet for trusler mod medarbejderen og taget med til politistationen til afhøring. Afhøringen klarlagde, at truslerne var udtalt af borgeren i frustration, da han befandt sig i en økonomisk svær situation. Efter en nærmere vurdering af sagens omstændigheder løslod politiet manden, der dog senere vil høre nærmere fra politiet, når sagen skal strafferetligt afgøres.

Narkobilist uden førerret og med stoffer i bilen – Møllehusvej, Roskilde

Kl. 22.25 standsede politiet en personbil med to personer med henblik på rutinemæssig kontrol af fører og køretøjet. Da bilen standsede, stak passager af fra stedet, men blev indhentet af politiet. Føreren blev siddende i bilen, da politiet henvendte sig og ville se et kørekort. Det kunne 19-årig mandlige fører fra Roskilde dog ikke fremvise, idet han ikke havde erhvervet sig et kørekort. Da han kunne mistænkes for at være påvirket af narkotika (hash) under kørslen, blev også han anholdt og sigtet for narkokørsel i bilen. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Den anholdte passager var en 20-årig mand fra Kirke-Hyllinge, som blev fundet i besiddelse af flere salgsposer med i alt knap fem gram kokain. Herudover blev han fundet i besiddelse af et firecifret kontantbeløb, hvoraf politiet beslaglagde størsteparten på mistanken om, at de stammede fra salg af narkotika. Ved ransagning af den 20-åriges bopæl fandt politiet ikke yderligere narkotika, så han blev løsladt efter endt efterforskning søndag morgen. Begge sigtede kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når deres respektive sager skal afgøres.

Trusler ved spillehal – Køgevej, Roskilde

Kl. 17.18 fik politiet en anmeldelse om uro for en spillehal på Køgevej, hvor en gruppe yngre mænd havde forsamlet sig og smidt en røgbombe, som var til gene i spillehallen. En medarbejder fra spillehallen forsøgte at få standset uroen, men blev truet på livet af en mand på stedet. En patrulje kom frem og traf seks mænd i alderen 19-23 år fra Roskilde, som blev bortvist fra stedet. Politiet efterforsker nu sagen for at finde frem til den mand, som truede personalet fra spillehallen.

Indbrud i Perioden

Bakkelund, Havdrup
Engløkke, Havdrup

Poppelvej, Jyllinge
Toftebuen, Vindinge, Roskilde
Herslevvej, Herslev, Roskilde
Kattingevej, Herslev, Roskilde
Hasselen, Svogerslev, Roskilde
Thorsminde, Himmelev, Roskilde
Ørebjergvej, Gundsømagle, Roskilde
Stålmosevej, Vindinge, Roskilde

Emilsgave, Viby Sjælland