Roccamore var mandag forbi RoS Gallery i Roskilde, hvor 90 kvinder var inviteret til et glas bobler og et oplæg om roccamore og skoene.

Foto: Roccamore
Derefter blev der prøvet på til den store guldmedalje og mange af de fremmødte kvinder fik også et par sko med hjem.
Roccamore Try-On Tour fortsætter i dag og i morgen i Odense på Hotel Odeon, samt i Kolding på torsdag i Koldinghus og fredag hos Fabrikanterne i Vejle.
Roccamore tager ud til disse events så kvinder i hele landet har mulighed for at prøve skoene på, få grundig vejledning og en introduktion til roccamore, også selvom man ikke lige bor i nærheden af København, hvor deres showroom ligger.
Roccamore blev lanceret af Frederikke Schmidt i december 2014 som Danmarks første Kickstarter kampagne af en kvindelig founder. Sammen med en ortopædisk håndskomager besluttede Frederikke sig  for at designe og udvikle en indersål, der former foden til at gå så anatomisk korrekt som muligt i høje hæle.

I dag har Roccamore udviklet sig til at være det mest succesfulde skobrand i nyere tid med kvindelige fans i hele landet.

De banebrydende behagelige høje hæle er testet af Hvidovre hospital til at lette presset i svangen med 44%, i tåen med 26% og i hælen med 19%.