Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Roskilde Kommune i tidsrummet 2019/06/14 til 2019/06/25.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Køgevej, Gadstrup – Roskilde

Kl. 0851 opdagede en 42-årig kvinde fra Næstved for sent, at trafikken foran hende var standset på grund af kø. Hun påkørte derfor bagenden af den forankørende personbil ført af en 57-årig kvinde fra Rødby. Ingen af parterne kom til skade ved uheldet, der skete omtrent ud for sidevejen Solrødvej i retning mod Roskilde.

Færdselsuheld – Tunevej, Gadstrup – Roskilde

Kl. 1036 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor en bil var forulykket i et solouheld. Det viste sig, at en 60-årig kvinde fra Tune som fører af bilen formentlig havde fået et ildebefindende. Ifølge vidner kørte hun over den modsatte side af vejen og videre ud i rabatten, hvor en sten, et vejskilt og en hæk blev påkørt, inden bilen standsede. Bilens airbags blev udløst, men den 60-årige kom ikke til skade ved uheldet. Hun blev dog bragt til et sygehus til helbredskontrol. Ingen øvrige trafikanter blev involveret i uheldet.

Ukrudtsbrænder startede brand – Knudsvej, Jyllinge – Roskilde

Kl. 1954 var der udbrudt brand under gulvbrædderne i en udestue, så brandvæsnet måtte tilkaldes. Det viste sig, at branden formodes at være startet efter brug af en ukrudtsbrænder, som en 58-årig mand fra Jyllinge havde anvendt kort forinden. På grund af omstændighederne blev han sigtet for overtrædelse af beredskabslovgivningen, fordi han ikke havde forsigtig nok med brugen af ukrudtsbrænderen. Den 58-årige kan nu forvente at modtage en bøde som afgørelse på sagen. Ingen kom til skade ved branden.

Togdriften indstillet – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 1136 modtog politiet en anmeldelse om, at en kvinde sad på perronen og med fødderne ude over perronkanten. Inden da var hun ifølge anmelderen gået lidt rundt på stationen, hvorfor anmelderen nu frygtede, at kvinden kunne finde på at gøre skade på sig selv. Politiet kontaktede fjernstyringscentralen, som standsede togdriften på Roskilde station, indtil politiet fik kontakt til en 25-årig kvinde, der netop havde fået asyl i Danmark. Kl. 1142 blev togdriften genoptaget, og politiet kørte kvinden til undersøgelse på et sygehus, hvor hun frivilligt blev indlagt, fordi hun ikke havde det så godt.

Truende kvinde i butik – Rørmosen, Roskilde

Kl. 1213 ønskede personalet i supermarkedet Fakta assistance fra politiet, idet en kvindelig kunde i butikken var meget højtråbende og truende, røg trods forbud herimod og i øvrigt ikke ville forlade stedet. Politiet fik kontakt til en 58-årig kvinde fra Roskilde, der kortvarigt blev anholdt til fastlæggelse af hendes identitet. Herefter blev hun sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af sin adfærd i supermarkedet. Hun blev løsladt efter ca. 1 time i politiets varetægt.

Anholdelse – Butikstyveri – Industrivej, Roskilde

Kl. 1715 kørte politiet til et byggemarked, hvor en udenlandsk mand var tilbageholdt efter tyveri af fire boremaskiner. En medgerningsmand var løbet fra stedet via motorvejen. Politiet fik kontakt til en 27-årig mand fra Ungarn, som blev anholdt og sigtet for tyveri af fire boremaskiner til en samlet værdi på ca. 9.100 kr. sammen med den nu flygtede medgerningsmand. Han blev medtaget til politistationen til afhøring med assistance fra en tolk, inden han efterfølgende blev anbragt i et arresthus for overnatning. Anklagemyndigheden vil tirsdag fremstille ham i et grundlovsforhør kl. 1130 ved Retten i Roskilde med krav om varetægtsfængsling, medens politiet forsøger at få identificeret medgerningsmanden, der fortsat er på fri fod.

Brandundersøgelse – Vor Frue Hovedgade, Vor Frue, Roskilde

Kl. 2256 rykkede brandvæsnet ud til ildebrand i en garage, hvor der pludselig var ild. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden tilhørende en 67-årig mand fra Roskilde. Ved efterforskning fandt politiet ud af, at branden måske kunne være startet som følge af et henkastet cigaretskod, som et yngre familiemedlem kan have smidt ved garagen. Mistanken og brandårsagen undersøges nærmere af politiet, før det afgøres, om nogen kan sigtes for brandens opståen.

Spirituskørsel – Gyvelvej, Roskilde

Kl. 0320 anholdt og sigtede politiet en 23-årig kvinde fra Roskilde for spirituskørsel i en personbil. Hun blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Narkohund på patrulje – Roskilde

Kl. 1040 var en narkohund og dens fører på fodpatrulje i indre by i Roskilde. Da patruljen gik gennem Lammegade, ønskede hunden pludselig at se nærmere på en bestemt adresse, idet hunden havde fået færten af noget narkotika. Mistankegrundlaget ud fra hundens adfærd viste sig at være begrundet, idet politiet efter ransagning af adressen havde fundet en 59-årig kvinde fra Roskilde i besiddelse af knap fire gram hash, der var gemt flere steder i stuen. Hashen blev beslaglagt, og kvinden blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. På stedet blev der også fundet ca. to gram hashmix, som en 38-årig mand fra Roskilde erkendte at være rette ejer af. En 50-årig kvinde også fra Roskilde blev også sigtet, fordi hun var ejer af ca. fire gram amfetamin, som politiet også fandt under ransagningen. Under patruljens videre færd i byen blev en 33-årig mand fra Næstved sigtet for besiddelse af knap ½ gram hash, da han blev truffet ved togstationen. På bagsiden af togstationen på Køgevej traf narkohunden en 45-årig mand fra Roskilde, som havde 2½ gram hash og nogle hashjoints på sig. Også han blev sigtet for den ulovlige besiddelse af disse effekter. Alle kan nu se frem til at høre nærmere fra politiet i anledning af de forskellige narkofund.

Blufærdighedskrænkelse – Rosenhavestræde, Roskilde

Kl. 1314 anmeldte tre kvinder på 15, 16 og 20 år fra hhv. Roskilde og Viby Sj., at de under ophold på en cafe var blev krænket af en fremmed mand. Han var dukket op og havde åbenlyst onaneret for de tre kvinder, medens han befandt sig i en gårdhaven. Politiet forsøgte at finde manden, der blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 60-65 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Grå, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Manglede 4 tænder., Talte: Dansk, Iført: Grøn jakke, grøn trøje med militærmønster på skuldrene og mørkeblå jeans. Manden blev ikke fundet og forsøges nu identificeret af politiet.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Brandundersøgelse – Havnevej, Roskilde

Kl. 0540 fik politiet og brandvæsnet via alarm 112 melding om ildebrand i en opgang i en beboelsesejendom. Politiet kunne se megen røg i opgangen, hvor de fleste beboere var klar om, at der var røg i opgangen. Ingen blev evakueret, da brandvæsnet hurtigt fik slukket en mindre brand i en rollator i opgangen. Ingen kom til skade ved branden, hvis årsag politiet nu undersøger nærmere.

Brand i affaldsskakt – Håndværkervej, Roskilde

Kl. 1116 var der opstået en brand på forbrændingsanlægget i en affaldsskakt, så brandvæsnet måtte tilkaldes. Politiet fik klarlagt, at der var tale om en ufarlig brand, som brandvæsnet dog skulle bruge nogen tid på at slukke. Branden i affaldsskakten var opstået af ukendt årsag, men dog hændelig, hvorfor politiet ikke foretog sig yderligere. Ingen personer har været i fare som følge af den utilsigtede brand uden for ovnene.

Cyklist udsat for vold af motorcyklist – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 1816 fik politiet en anmeldelse om, at en 23-årig mand fra Roskilde var blevet overfaldet af en motorcyklist, der efter overfaldet var kørt fra stedet i retning mod havnen. Den 23-årige havde cyklet ad Jernbanegade mod vest, da han passerede en motorcyklen, hvis fører gassede voldsomt op. Det irriterede den 23-årige, der med håndtegn med en strittende finger tilkendegav sin mening om det. Cyklisten fortsatte ad Jernbanegade, da han omkring Kornerups Vænge blev kontaktet af motorcyklisten. Efter en mindre verbal diskussion om håndtegnet steg motorcyklisten af sin motorcykel og overfaldt cyklisten med skub, så han væltede omkuld, og efterfølgende et kvælertag. Motorcyklisten, der havde en kvindelig passager med styrthjelm bagpå, kørte videre ad Jernbanegade i retning mod havnen. Overfaldsmanden blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 30-40 år, 190 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Kronraget / skaldet, ingen styrthjelm på, Yderligere kendetegn: hele venstre underben var tatoveret, Talte: Dansk, Iført: Rød T-shirt og sandfarvet Shorts, kørende på en sort motorcykel med højt styr. Politiet forsøger nu at få motorcyklisten identificeret ud fra eventuelle vidneforklaringer.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket overfaldet, eller som kan give oplysninger om motorcyklisten og hans motorcykel. Ring på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel – Ringstedvej v/ Darupvang, Roskilde

Kl. 1355 anholdt og sigtede politiet en 44-årig mand fra Jystrup Midtsj. for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Overtrædelse af indrejseforbud – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 1637 anmeldte DSB, at man i et tog på Roskilde station havde besvær med at få kontakt til en formentlig spirituspåvirket mand, der bar et hospitalsarmbånd. Politiet fik kontakt til en 55-årig mand fra Sverige, som var så påvirket af spiritus, at han ikke blev skønnet i stand til at klare sig selv. Han blev derfor frihedsberøvet med henblik på afrusning i detentionen på politistationen i Roskilde. Ved nærmere undersøgelse af hans personlige forhold viste det sig, at han faktisk havde forbud mod at rejse ind i Danmark. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af udlændingeloven og er derfor fortsat i politiets varetægt, indtil det bliver afgjort hvad der videre skal ske med manden.

Spirituskørsel – Hyrdehøj, Roskilde

Kl. 1657 anholdt og sigtede politiet en 65-årig mand fra Roskilde for spirituskørsel i en varebil. Han kunne ikke deltage i en alkometertest, men da han var kraftigt påvirket af spiritus, fik han udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Efter blodprøveudtagningen løslod politiet den 65-årige, der kan forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Musikafspiller kastet i vandet – Isafjordsvej, Himmelev, Roskilde

Kl. 1725 rykkede politiet ud til et grønt område ved Isafjordsvej, hvor gemytterne var kommet lidt i kog over unges brug af en musikafspiller i det offentlige rum gennem længere tid. En 59-årig mand fra nabolaget havde flere gange bedt de unge om skrue ned for en soundbox, som havde afspillet høj musik i længere tid. Da henstillingerne efter den 59-åriges opfattelse ikke havde den ønskede effekt, kastede han soundboxen i vandet, så musikken stoppede. Det medførte en lettere ophidset stemning mellem den 59-årige og de øvrige tilstedeværende. Ingen led dog overlast, og det hele sluttede med, at den 59-årige tilbød soundboxens ejer erstatning, så parterne udvekslede diverse oplysninger, så erstatningen kunne blive udredt uden politiets indblanding. Politiet foretog sig således ikke yderligere i anledning af anmeldelsen, da parterne selv fandt en løsning og ikke ønskede at anmelde modparten for noget strafbart.

Brandundersøgelse – Køgevej, Roskilde

Kl. 0400 slog en 18-årig mand alarm til brandvæsnet og politiet, da han fra sin bopæl kunne ildebrand i noget i nærheden af et skur. Der var tale om brand i en grøn affaldscontainer, der stod tæt på et skur. Af ukendt årsag var der opstået brand i bl.a. almindeligt affald og aviser i containeren, som smeltede på grund af branden. Ingen mistænkelige personer blev truffet i området, så politiet skal forsøge at finde årsagen til branden, som der umiddelbart ikke er nogen naturlig forklaring på.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i området inden brandens opståen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Skolevej / Tofthøjvej, Viby Sj. – Roskilde

Kl. 1253 var det sket et færdselsuheld, idet en bilist havde påkørt en fodgænger. Det viste sig, at en 46-årig kvinde fra Hedehusene kørte i en personbil ad Tofthøjvej mod syd og ligeud i krydset ved Skolevej. I krydset kom en 15-årig pige fra Viby Sjælland løbende ud i krydset over et fodgængerfelt. Bilisten nåede ikke at bremse og ramte pigen med lav hastighed. Pigen blev bragt til skadestuen i Køge, men var sluppet uskadt fra påkørslen uden behandlingskrævende skader. Politiet har optaget rapport om uheldet for at få klarlagt omstændighederne ved uheldet, så politiet kan afgøre, om nogen kan have overtrådt færdselsloven.

Luftigt påklædt mand – Algade, Roskilde

Kl. 1506 anmeldte en 31-årig kvinde fra Roskilde, at hun lidt tidligere havde hilst på en mand og kommenteret hans påklædning som let og luftigt, da han sad på en bænk ud for et bageri i gågaden. Manden var iført en kilt, som han havde løftet op i, da anmelderen kommenterede påklædningen. Anmelderen havde da kunnet konstatere, at han ikke havde undertøj på indenunder. Politiet kørte til området og fik manden identificeret som en 45-årig mand fra Roskilde, der blev sigtet for blufærdighedskrænkelse. Det var han dog ikke helt indforstået med, idet han mente, at anmelderen ikke havde set nogen af mandens kønsdele. Under alle omstændigheder kan den 45-årige forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Brandundersøgelse – Fælledvej, Roskilde

Kl. 0455 fik politiet en anmeldelse om brand i en bil, der holdt på Fælledvej. Ilden var ifølge anmelderen næsten gået, men under anmeldelsen lød et mindre brag, og flammer blev igen synlige. Ved brandvæsnets og politiets ankomst til stedet var ilden næsten gået ud. Der havde kun været en mindre brand inde i kabinen, mens resten af bilen var uden skader. Politiet bemærkede, at bilen i øvrigt var smurt ind i ketchup og remoulade, og at der i nærheden lå en knust snapsflaske. Ifølge vidner havde flere personer grinet / moret sig højlydt forud for brandens opståen, og i nærheden havde der været en fest med unge mennesker. Politiet skal nu undersøge brandårsagen nærmere, idet der ikke umiddelbart var nogen naturlig forklaring på brandens opståen.

Politiet i Roskilde vil gerne i kontakt med personer, der har bemærket noget i relation til branden og indsmøringen af bilen med ketchup og remoulade forud for brandens opståen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – motorcyklist flygtet – Sankt Ols Gade / Sankt Ols Stræde, Roskilde

Kl. 1542 anmeldte en 51-årige kvinde fra Ølstykke, at modparten i et færdselsuheld, som hun netop har været impliceret i et par minutter tidligere, var flygtet fra stedet ad Palæstræde og derefter i ukendt retning. Politiet fik kontakt med anmelderen, der inden uheldet var kørt i en personbil ad Sankt Ols Gade mod syd. Hun begyndte svingning til venstre mod Sankt Ols Stræde, men blev under svingningen pludselig overhalet og påkørt af en bagfra kommende motorcyklist. Han ramte bilens venstre forskærm med ringe skade til følge, men fortsatte sin kørsel på motorcyklen ad Palæstræde. Politiet ledte i området efter motorcyklisten, der blev beskrevet som en mand iført sort tøj og kørende på en sort motorcykel med sadelkasser på begge sider. Begge parter slap uskadte fra sammenstødet, og politiet forsøger nu at få motorcyklisten identificeret.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket motorcyklisten i området omkring uheldstidspunktet eller på flugtruten. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Brandstiftelse på bålplads – Københavnsvej, Roskilde

Kl. 1852 fik politiet via alarm 112 melding om, at brandvæsnet var rykket ud til ildebrand på en bålplads ved en fritidsklub. Politiet kørte også til stedet, hvor det viste sig, at stole og plastikposer, der havde stået i en nærliggende og åben bygning, var blevet slæbt hen på bålpladsen. Flammer fra bålet var blevet så store, at der også var gået ild i et tag over bålpladsen. Ifølge vidner var nogle drenge set løbe væk fra stedet inden alarmeringen af brandvæsnet. Ved efterforskning i sagen fandt politiet frem til tre drenge på 13, 14 og 14 år fra Roskilde og med tilknytning til fritidsklubben. Da de kunne mistænkes for at have sat ild til stole og plastikposer mv., tilkaldte politiet deres forældre og de sociale myndigheder til stedet, inden de tre drenge blev afhørt til en sag om forsætlig brandstiftelse. Ingen af dem kunne sigtes for noget, fordi de alle er under den kriminelle lavalder på 15 år. De kan formentlig forvente et erstatningskrav, ligesom de også kan forvente at høre nærmere fra både politiet og de sociale myndigheder i anledning af sagen.

Truende mand endte i fogedretten – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 1241 fik politiet en anmeldelse fra personalet i en forretning, som var blevet truet af en mand. En patrulje kom til stedet, hvor det viste sig, at manden var blevet ophidset over, at personalet havde mistænkt manden for at stjæle, hvilket resulterede i at manden fremsatte trusler mod personalet. Manden, en 25-årig uden fast bopæl, blev bortvist fra forretningen. Patruljen kunne konstatere, at manden var eftersøgt til fogedretten og tog derfor manden med til fogedretten, så de kunne få deres mellemværende med manden ud af verden.

Tre containerbrande – Gartnervang/ Søndre Ringvej/Køgevej, Roskilde

Kl. 2214 fik politiet via 112 en anmeldelse om, at der var brand i en skraldecontainer på en parkeringsplads. Der var kraftig røgudvikling på stedet. Brandvæsenet kom til stedet og fik slukket branden. Containeren stod nær et skur og et plankeværk, som fik udvendige brandskader i forbindelse med branden. Kl. 2225 var der brand i en container ved Søndre Ringvej. Containeren stod op af et garageanlæg, men det lykkedes at få skubbet den brændende container væk fra garageanlægget. Kl. 2230 var der brand i endnu en container – denne gang på vestsiden af Køgevej. Brandene blev slukket, og politiet runderede området. Sagerne bliver nu efterforsket af politiet for at kortlægge, hvad der var årsag til brandene og om nogen personer kan stilles til ansvar for brandene.

Forstyrrelse af den offentlige orden – Algade, Roskilde

Kl. 2342 blev en 25-årig mand fra Ringsted sigtet og anholdt for at forstyrre den offentlige orden, da han var beruset og optrådte aggressivt over for ordensmagten, bl.a. ved at råbe diverse ukvemsord efter politiet. Manden fik en gratis overnatning på Hotel Gitterly, da han tilbragte natten i detentionen. Han blev løsladt kl. 05.28 og kunne tage hjem og pleje sine tømmermænd.

Færdselsuheld – Holbækvej, Roskilde

Kl. 1548 var det sket endnu et færdselsuheld ved Sønderlundsvej, hvor en motorcykel og en bilist var impliceret. En 33-årig mand fra Roskilde kørte i en varebil, da han bremsede for en fodgænger, som ville passere i et fodgængerfelt. Da en bagvedkørende, 51-årig kvinde fra Roskilde bremsede sin motorcykel, skred motorcyklen ud og væltede, så hun kurede ind under bagenden på varebilen. Den våde kørebane på grund af regnen var formentlig årsagen til uheldet. Motorcyklisten slog sig lidt, men havde ikke pådraget sig behandlingskrævende skader.

Mistænkeligt forhold – Domkirkepladsen, Roskilde

Kl. 1156 fik politiet en anmeldelse om, at der fløj en drone rundt i området ved domkirken. Politiet kørte til området for at lede efter den. Kort efter blev dronen fundet flyvende på den sydøstlige side af kirken, og politiet fandt frem til droneføreren, som var en 39-årig mandlig turist fra USA. Han slap med en mundtlig advarsel og i øvrigt blev vejledt om gældende regler for droneflyvning i Danmark.

Narkokørsel i stjålet bil mv. – Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl. 1422 fik politiet en anmeldelse fra en bilist om, at en anden bilist kørte meget usikkert og med skiftende hastigheder ad Holbækmotorvejen mod øst ved den østlige del af Roskilde. Politiet kørte til motorvejen for at finde bilisten, der i mellemtiden havde sat hastigheden op til ca. 160 km/t. Ifølge anmelderen var der i bilen kun føreren, som han havde forsøgt at standse ved at give tegn til ham. Bilisten fortsatte ad Ring 4 mod Ballerup, hvor politiet udramatisk fik standset bilisten omkring afkørslen Albertslund N. Føreren var en 17-årig ung mand fra Grønland, som blev anholdt, idet varebilen viste sig at være meldt stjålet fra Vanløse inden for de seneste par dage. Den 17-årige, der ikke havde noget kørekort, skønnedes også påvirket af narkotika under kørslen, hvorfor han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Efter afhøring til sagerne om kørsel i en stjålet og forskellige overtrædelser af færdselsloven løslod politiet den 17-årige, hvis værge efterfølgende tog sig af ham. Ejeren af varebilen er blevet underrettet, hvor den stjålne varebil kunne afhentes.

Indbrud i supermarked – Tofthøjparken, Viby Sj. – Roskilde

Kl. 0016 slog personale, der var på arbejde i supermarkedet Rema 1000 alarm til politiet. De hørte støj og kunne efterfølge se, at tre personer var i færd med at bryde ind via butikkens skydedør. De slog derfor alarm via alarm 112 og låste sig inde. Herefter kunne de høre, at to biler (ej nærmere beskrevet) kørte fra stedet inden politiets ankomst. Der var ikke blevet stjålet, og de tre mistænkte mænd kunne via overvågningsfotos beskrives som: A: Mand, almindelig af bygning, 175-180 cm høj, lysegrå jakke, lysegrå cap, grå cowboybukser, grå arbejdshandsker; B: Mand, almindelig af bygning, 175-180 cm høj, sort hættetrøje, cap, armyfarvede bukser, grå arbejdshandsker; og C: Mand, almindelig af bygning, 175-180 cm høj, sort jakke med hætte, sort cap, armygrønne bukser og grå arbejdshandsker. Trods eftersøgning med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, lykkedes det ikke at finde hverken biler eller de tre mænd i området.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i området ved supermarkedet, herunder især mistænkelige køretøjer. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Påvirket og voldelig togrejsende – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 0257 assisterede politiet DSB med at bortvise en passager, som var uønsket i toget på Roskilde station. Der var tale om en 32-årig mand fra Kolding, som i sin spirituspåvirkede tilstand ikke syntes, at det var en god ide at blive bortvist fra toget. Han udviste voldelig optræden over for politiet, som derfor frihedsberøvede ham med henblik på afrusning i detentionen. Han blev ved løsladelse mandag formiddag sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og kan nu forvente at få en bøde på grund af sin adfærd.

Indbrud i Perioden

Neptunvej, Jyllinge
Astersvej, Roskilde
Vindeboder, Roskilde
Tofthøjparken, Viby Sj.