Florentz Café & Brasserie, som åbnede i april 2014, søger en ny kok/souschef.
Restauranten er beliggende på gågaden i Roskilde i den historiske bygning. som tidligere husede Hotel Prindsen. De har 80 pladser, og om sommeren har de også 80 pladser udenfor. Udover restauranten har de også et selskabslokale med plads til 60 personer.
De bestræber sig på at lave alt deres mad fra bunden efter sæsonens råvarer.
Florentz Café & Brasserie tilbyder:
– Fast stilling på fuld tid
– Løn efter kvalifikationer
– Indgå i vagtplan med fast weekendplanering
– Som souschef har du medansvar for deres kokkeelever
– Chancen for både at være leder og skabe god mad med kreativt håndværk.
– Mulighed for at samarbejde med deres køkkenchef Ibrahim Achour.
Kort og godt om dig som kok:
– Du er faglært kok, og du brænder for dit fag og elsker at lave god mad til både fest, konference/mødehold og a la carte.
– Du er stabil og ansvarsfuld.
– Du er livsglad og initiativrig.
– Du kan arbejde selvstændigt.
– Du er en god og omsorgsfuld kollega.
– Du kan udvikle nyt inden for nogle faste rammer
– Som souschef har du gerne tidligere ledelseserfaring og er i stand til at bestride ansvaret for den daglige drift.
– Du har det store overblik, er en inspirator for dit team og en god leder.
– Du lægger vægt på samarbejde, konfiktløsning og åbenhed sammen med dit personale.
Der afholdes samtaler løbende. Send din ansøgning til info@cafeflorentz.dk att: Ibrahim Achour.