Som noget nyt i år tilbyder Ro’s Fodterapi julehjælp til værdigt trængende og det foregå i morgen lørdag den 22. december 2018 mellem kl. 08.00 og 18.00. Hvor fodterapeut og indehaver af Ro’s Fodterapi holder klinikken ekstra ordinært åbent.

Ro’s Fodterapi i Hedegade tilbyder “julehjælp” til værdigt trængende, i form af en gratis fodbehandling, til alle der møder op med ny- og renvasket fødder, og for hvem en fodbehandling er en stor byrde før jul.

Bemærk at det ikke er muligt at bestille tid og der kan således forekomme en del ventetid. Evt. ventetid kan fordrives med lidt godt til ganen, som serveres af nisserne, og vi håber således at ventetiden går lidt hurtigere (eller retter ikke føles lige så lang).

Tilbuddet gælder ikke eksisterende kunder, venner og familie, og andre der har rig mulighed for at gå regelmæssigt til fodterapeut. Vi håber naturligvis på at folk ikke udnytter dette tilbud, da der så er færre værdigt trængende som får muligheden.

Ud over kravet om at være værdigt trængende, så stiller vi også krav til at du har ny- og renvasket fødder.

Hvor:
Ro’s Fodterapi
Hedegade 32
4000 Roskilde

Gå julen i møde med glade fødder ??I morgen er det fodens dag for værdigt trængende og vi slå dørene op kl. 08.00 til årets julehjælp.Vel mødt med nyvasket fødder hos Ro’s Fodterapi ?

Slået op af Ro's Fodterapi – Klinik for FodterapiTorsdag den 20. december 2018

http://www.rosfodterapi.dk/blog/36-julehjaelp-til-vaerdigt-traengende