Grafik: Holte Vinlager

Med december måned og vinterens ankommen banker julen på døren. For de fleste af os er det den hyggeligste måned på året, og findes der i virkeligheden noget mere stemningsfyldt end at nyde god mad og lækre vine sammen med venner og familie, på en råkold vinteraften?
 
For at bringe dig sikkert gennem julemåneden har Holte Vinlager udvalgt nogle herlige vine til særdeles skarpe priser, der vil egne sig til forskellige formål. Nu er december måned jo andet end and, flæskesteg, brune kartofler, og rødkål. Og derfor har de med denne annonce valgt at lægge vægt på vine, som du også vil kunne nyde til andre solide vinterretter. Du finder også vine der ikke nødvendigvis behøver mad til.

I annoncen finder du blandt andre en Château Laussac, fra Bordeaux, i topårgangen 2015. Den kan du også købe i flotte 3- og 6-styks trækasser. En perfekt gaveide til Onkel Anders, dit personale, eller andre som sætter pris på en god klassisk Bordeaux-vin.

Château Laussac
2015 Bordeaux 

Yderst drikkevenlig rødvin med karakter og fylde. Château Laussac er en moderne Bordeaux-vin, hvilket betyder mere fokus på frugt og blød druesmag, end på syre og tanniner. Den er meget tilgængelig, men samtidig med kraft og tyngde der giver længde i eftersmagen. En perfekt ledsager til oksekød, vildt, og modne oste. Vinen rammer meget bredt, hvilket gør den til en velegnet gaveide.

Du kan læse julemarked annoncen her