Tirsdag den 28. kl. 18 er første gang i den nye omgang FællesMad. KulturCosmos og Café Kaffekoppen har indledt et samarbejde, hvor KulturCosmos som hidtil lægger rammer til og Café Kaffekoppen leverer maden, som overvejende er økologisk.

FællesMad er tilbage i KulturCosmos

De to parter er enige om, at man i en lille by som Viby er nødt til at bakke hinandens initiativer op. I KulturCosmos er også en lille café tirs-tors, men her serveres ikke mad, da Kulturcaféen primært fungerer som indgang til kulturhuset. I Kulturcaféen kan man på forskellige dage lytte til fyraftensjazz, strikke, male og spørge ind til kulturhusets mange forskellige aktiviteter.

Café Kaffekoppen er et ægte stykke storby i provinsen, hvor der serveres espressokaffe og lækker cafémad i hyggelige opgivelser i den gamle vognport på Skolevej. Viby har taget vel imod caféen, som har været livligt besøgt siden åbningen i januar.

FællesMad kommer til at ligge fast den sidste tirsdag i måneden. Deltagelse forudsætter medlemskab af KulturCosmos og bestilles via www.kulturcosmos.dk. Prisen er 60 kr. for voksne og 40 kr. for børn fra 2 år. De mindste spiser gratis, og der står vand på bordene. Efter maden giver KulturCosmos en kop kaffe/the og baren holder åben hele aftenen.

Læs mere om KulturCosmos her.