Bong Danmark A/S flyttede den 15. marts hovedsæde til Langebjergvænget 18 i Roskilde tæt på Holbækmotorvejen, Trekroner Station og det store erhvervsområde, som er under opbygning ved Bauhaus.

Det skriver Bong Danmark til Dit Roskilde.

Foruden deres kendte konvolutproduktion fokuserer Bong på brandingemballage, carrier bags og gaveposer til blandt andet e-handel og detailhandel.

»Bong har været igennem en stor omstilling de seneste år, og nu oplever vi en stigende efterspørgsel efter både konvolutter og vores satsning på specialproduktioner, hvilket naturligvis er glædeligt. Vi får fire nye medarbejdere i salgsteamet, og vi bliver på alle måder mere tilgængelige,« siger Jesper Daugaard, Commercial Director for Norden og Baltikum.

I januar 2018 indstillede InterMail produktionen af konvolutter, og Bong har tilbudt at hjælpe med overgangen, så kunder i hele Norden fortsat kan blive serviceret. En række medarbejdere fra InterMails tidligere salgsteam har fået ansættelse i Bong, og fire nye medarbejdere flytter med ind i de nye faciliteter.


Commercial Director i Jesper Daugaard byder velkommen i Bong Danmarks nye domicil på Langebjergvænget i Roskilde. Foto: Lars Møller.