Aula har siden 2019 været det nye virtuelle mødested for forældre om deres skolebørn – og fra januar 2021 bliver det også for de små børn i 0 – 6 års alderen.

– Jeg er glad for, at vi kan tilbyde forældrene et digitalt kommunikationssystem, hvor de snart kan følge deres børn, helt fra de begynder i dagtilbud, til de går ud af folkeskolen. Det er samtidig et sikkert system i forhold til at behandle og opbevare borgernes personlige data, siger formand for Skole- og Børneudvalget Jette Henning.

I Aula vil forældre med børn i dagtilbud (vuggestue, børnehave og dagpleje), pædagogisk personale og andre med tilknytning til dagtilbud få adgang til både relevante informationer og mulighed for at kommunikere med hinanden. Aula indeholder bl.a. beskedsystem, opslagstavle, billedmapper, kalender, kontaktinformationer, sikker-fil-område og komme/gå-funktion.

Aula afløser det nuværende forældreintra på dagtilbudsområdet, som hedder Famly.

Information og hjælp til forældrene

Forældrene vil blive informeret om Aula via nyhedsbreve og få introduceret Aulas funktioner, login og supportmuligheder. Har man brug for yderligere hjælp, er medarbejdere i barnets dagtilbud klar til at vejlede. Og så har forældrene også mulighed for at trække på Den Digitale Hotline, som er et tværkommunalt samarbejde med udvidede åbningstider.

I løbet af første kvartal 2021 kommer også klubberne i Roskilde Kommune på Aula.

Pressefoto