Kong Vinter ser ikke ud til at have taget lysten fra løberne, når den på lørdag står på crossløb i Hedeland. Mens arrangørerne i første omgang forventede 500 løbere, ser det nu ud til, at det nærmere bliver 800.

 

De kommer til at stå lidt tættere end forventet i startområdet i Hedeland, når DGI og Fløng Kondi byder velkommen til sæsonens første crossløb. Her er plads til både hardcore og mindre erfarne løbere, der vil prøve kræfter med en omgang vintervejr i løbesko.

Der bliver trængsel i Hedeland
Der bliver trængsel i Hedeland

“Det er dejligt, at så mange er klar til at skifte asfalten ud med Hedelands smukke natur. Sne, is og kulde kan måske lyde langt fra optimalt løbevejr, men det er faktisk perfekt til crossløb. Her må det gerne være lidt råt”, siger Christina Otto Jensen, der er løbekonsulent hos DGI.

Du kan nå det endnu
Løbets hjemmeside melder, at der nu er udsolgt. Men det er stadig muligt at møde op på dagen og melde sig til fra kl.11.00.

“Alle får lov til at løbe, så man skal ikke være nervøs for at møde op forgæves. Men med så mange mennesker i start- og målområdet, må man gerne pakke lidt tålmodighed i tasken sammen med varme drikke og en ekstra jakke, for det bliver koldt derude”, siger Christina Otto Jensen.

Tid og sted
Den 12. november 2016 i Hedeland, Tranemosevej 10, 2640 Hedeland. Husk at parkere ved grusgraven ved Opera Hedeland.

Kl. 12.00 starter 3 km

Kl. 12.40 starter 9 km

Kl. 12.45 starter 6 km

 

Se mere her