roskilde-large

Gør kroppen ondt?

Måske sidder du meget i bilen eller på en kontorstol, du løfter måske tunge ting og har uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Det belaster kroppen og giver smertefulde spændinger, som fx hovedpine/migræne, lænde- og rygproblemer, nakke- og kæbespændinger. Med Kranio-Sakral Terapiens blide teknikker kan Mia afhjælpe de gener, du måtte have i kroppen.

Læs mere
Gør kroppen ondt?

Fritidsfestival

Roskilde Kommunes fritidsliv er simpelthen sprængfyldt med aktiviteter, og der er helt sikker noget for enhver. Kig forbi, bliv inspireret og vær med til at fejre vores fritidsliv. Det er gratis at deltage og alle er velkommen - uanset om du allerede er medlem af en forening, eller om du er nysgerrig på at blive det.

Læs mere
Fritidsfestival

OPLEV MAMMA MIA!

OPLEV MAMMA MIA!
Fra d. 16. – 20. august kan musicalen Mamma Mia! opleves i Ledreborg Slotspark – for allerførste gang under åben himmel. Som noget ganske særligt, så er det det engelske cast fra London, der besøger Danmark! Med andre ord – den helt originale oplevelse!

Læs mere

En buket af HC Andersens eventyr

Teatret Fyren og Flammen opfører HOS ANDERSEN, som er en fysisk gadeteaterforestilling. En buket af HC Andersens eventyr fortalt i billeder, tekst og dans for de mindste og deres voksne. En mand, ANDERSEN, kommer cyklende forbi med sin fortællevogn. På vognen står hele hans hus. Huset er fyldt med låger, billeder og alle mulige ting.

Læs mere
En buket af HC Andersens eventyr

Tidsfrister overskredet på børn- og ungeområdet

Tidsfrister overskredet på børn- og ungeområdet
Det skal nye initiativer rette op på. De lovgivningsmæssige frister for at afslutte en børnefaglig undersøgelse er inden for fire måneder. De fire måneder starter, når forvaltningen bliver opmærksom på, at et barn eller en ung kan have behov for særlig støtte. Fristen for at følge op på barnets/den unges handleplan er senest tre måneder efter, at der er iværksat en indsats. De frister arbejder Roskilde Kommune målrettet på at overholde, men tallene for første halvår af 2023 viser desværre, at der er sket en forværring i forhold til sidste år.

Læs mere

Så smukt kan det gøres

Det er heldigvis sjældent, man skal stå for en bisættelse eller en begravelse. Og heldigvis findes der mennesker, der har specialiseret sig i den svære kunst at skabe de bedste rammer om afskeden med en god ven eller et nært familiemedlem. Disse mennesker møder du hos Bedemand Berner.

Læs mere
Så smukt kan det gøres

Dialog om Hal 9 på Musicon

Dialog om Hal 9 på Musicon
Det skal give plads til et nyt hovedkvarter for festivalen, et fælles værkstedsområde og en opvarmet performancehal, der kan understøtte livet på Musicon. Det er kommunen, der ejer bygningen, og derfor starter Kultur- og Idrætsudvalget nu et forløb, så alle ønsker omkring Hal 9 kan komme frem.

Læs mere

Ny aftale: 100 millioner kroner til styrket kræftbehandling

Sundhedspakken blev præsenteret af regeringen den 23. maj med en samlet varig ramme på 5 mia. kr. årligt frem mod år 2030. Herunder afsatte regeringen en ekstraordinær økonomisk ramme på 100 mio. kr. i 2023, 300 mio. kr. i 2024 og en årlig ramme på 600 mio. kr. varigt fra 2025 til en ekstraordinær indsats på kræftområdet.

Læs mere
Ny aftale: 100 millioner kroner til styrket kræftbehandling

Badning frarådes ved Jyllinge

Badning frarådes ved Jyllinge
Overskridelserne kommer formentlig som følge af alt den regn, der er kommet de sidste par dage. Roskilde Kommune har allerede sat gang i nye kontrolprøver, og at så snart de har resultatet fra dem, så bliver badevandshjemmesiden opdateret.

Læs mere

Fred og Ro

Dagligdagens krav kan til tider blive overvældende, især når vi ikke har tilstrækkelige ressourcer til at reagere på disse krav. Dette kan skabe en følelse af kaos i krop og sind. Heldigvis har Cathrine rigtig god erfaring med at behandle med kranio sakral terapi, der kan hjælpe med at få ro og stabilitet tilbage i dit liv.

Læs mere
Fred og Ro

Velgørenshedsshow til fordel for Cafa: MULIGHEDERNES BØRN

Hele overskuddet går ubeskåret til at forbedre rammerne for de børn og unge, som er tilknyttet samværshuset i Borup. Ønskelisten til, hvordan pengene kan bruges, er lang og indeholder alt lige fra en trampolin til en Playstation5. Grunden til, at det er de fysiske rammer CAFA har valgt at fokusere på er, at erfaringen viser, at det betyder meget for de anbragte børn og unge, at de kan være sammen med deres forældre et sted, der er rart at være og, hvor der er noget at lave. CAFA er taknemmelige for, at Martin Frederiksen har tænkt på CAFA som modtager af aftenens overskud.

Læs mere
Velgørenshedsshow til fordel for Cafa: MULIGHEDERNES BØRN

Bliv partner med Dit Roskilde – og styrk dit salg

Ønsker du at styrke dit salg, få flere besøgende eller blot styrke din synlighed, så er et partnerskab med Dit Roskilde den ideelle løsning. Se de øvrige kundepakker her.

Læs mere
Bliv partner med Dit Roskilde – og styrk dit salg

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt