small

De ca. 40 medarbejdere fra DGI Midt- og Vestsjælland bliver den 1. april 2016 en del af Kildegården – Roskildes nye kraftcenter for idræt, kultur og fritid.

DGI har længe ønsket at flytte fra Holbæk til Roskilde, og nu er det endelig faldet på plads. Oven i købet bliver DGI en del af Kildegården, som i årene fremover vil være den inspirerende og aktiverende ramme for kreativ udfoldelse for mange af kommunens borgere.

For Roskilde Kommune er det samtidig den perfekte partner at få med i dette spændende nye projekt, da DGI’s formål netop er at arbejde for at skabe mere aktive danskere ved at understøtte de mere end 6.300 foreninger, der er medlem at organisationen.

DGI Midt- og Vestsjælland køber bygningen Helligkorsvej 3, som oprindeligt har været anvendt som infirmeri, da Kildegården fungerede som kaserne. I de senere år har ejendommen huset skifteretten i Roskilde. Bygningen er på 1160 m2 samt 420 m2 kælder. Helligkorsvej 3 vil blive base for 40 medarbejdere, der samler og koordinerer idrætsaktiviteter for hele Midt- og Vestsjælland, og vil være en aktiv medspiller for Kildegårdens udvikling.

Fakta
DGI Midt- og Vestsjælland dækker 17 kommuner: Kalundborg, Odsherred, Holbæk, Sorø, Ringsted, Slagelse, Lejre, Roskilde, Albertslund, Glostrup, Høje Taastrup, Brøndby, Vallensbæk, Ishøj, Greve, Solrød og Køge. De har flere end 700 medlemsforeninger med 200.000 aktive udøvere.

DGI er en nonprofitorganisation, der i mere end 150 år har arbejdet tæt sammen med foreningerne om at gøre danskerne mere aktive. I dag tæller DGI på landsplan flere end 6.300 foreninger og 100.000 frivillige ildsjæle. Som en af landets største leverandører af kurser gør DGI hvert år flere end 50.000 danskere klogere på både sig selv og idræt.