roskilde-large

Brug Byportalen

Byportalen er online, og vi kører derfor med uændret bemanding i denne lockdown. De af jer, der har gode lokale tilbud i tråd med myndighedernes anvisninger, opfordres til at sende dem til redaktionens mail. Vi er klar til at udgive!
Læs mere
Brug Byportalen

Brillerne på pause

Brillerne på pause
Pernille Damgaard Optik lukker butikken fra i morgen torsdag den 19 marts og frem til den 30 marts 2020. De vil rigtig gerne tage deress forholdsregler både i forhold til alle jer, dem selv og deres lille brillebiks.
Læs mere

LIS SØRENSEN I ROSKILDE BYPARK

En æres-DMA, Arena-koncerter med Anne og Sanne og en anmelderrost biografi - Lis Sørensen havde et heftigt 2019, og i 2020 sænker Lis Sørensen ikke farten, men fortsætter sin enestående karriere med at spille en masse koncerter landet over. Oplev det i Byparken d. 14 juli 2020.
Læs mere
LIS SØRENSEN I ROSKILDE BYPARK

Økologisk-gourmet'- takeaway

Økologisk-gourmet'- takeaway
Grundet Covid-19 er Gusto Giusto nu lukket for besøgende gæster, men de åbner tilgengæld op for 'Økologisk-gourmet'-takeaway. Vil I vide mere, så læs videre her. Der er lagt op til velsmagnede oplevelser.
Læs mere

Få skønhedsprodukterne leveret direkte til hoveddøren

Så kom udmeldingen fra regeringen! Dette betyder, at Klinik Rosenvold LUKKER fra onsdag den 18. marts kl. 10:00 t.o.m den 30. marts grundet Corona virus. Der er dog stadig mulighed for at få produkter samt gavekort leveret til hoveddøren. Så mangler du at få fyldt op, så fortvivl ej.
Læs mere
Få skønhedsprodukterne leveret direkte til hoveddøren

Region Sjælland drosler ned for planlagte behandlinger

Region Sjælland drosler ned for planlagte behandlinger
– Vi står i en ekstraordinær situation med spredningen af COVID-19, som vi er nødt til at forholde os til. Vi har ansvaret for at skabe den nødvendige kapacitet til de smittede patienter, der har brug for hjælp. Derfor skærer vi nu ned på de planlagte behandlinger, der kan tåle at blive udsat. Men det er vigtigt for mig at understrege, at vi opretholder alle de behandlinger, der ikke kan tåle at blive udsat, som for eksempel kræftbehandling og hjerteoperationer, siger Heino Knudsen, regionsrådsformand i Region Sjælland.
Læs mere

Nextdoor opfordrer til digitalt catch-up mellem naboer

I øjeblikket ser vi, at naboer rundt om i Danmark tager initiativ til at hjælpe hinanden. Det gælder også hos det digitale mødested for naboer, Nextdoor, som har opfordret sine medlemmer til at række ud til hinanden og hjælpe, hvor der er behov. Og medlemmerne har indtil videre taget godt imod initiativet.
Læs mere
Nextdoor opfordrer til digitalt catch-up mellem naboer

Psykiatrifonden: Råd om angst for corona

Psykiatrifonden: Råd om angst for corona
Er du mere bekymret for tiden? Det er de fleste nok. Bange for at blive smittet, bange for at smitte andre, måske bange for at miste dit arbejde eller ked af at gå glip af vigtige begivenheder. Men nogle bliver mere bekymrede end andre. Det gælder naturligt de, der har et skrøbeligt helbred og mindre modstandskraft, men det gælder i høj grad også de, der i forvejen har det svært og måske lever med angst. Det mærker man hos Psykiatrifondens telefonrådgivning, hvor en del af opkaldene de senere dage har handlet om angst og bekymringer, der er tæt forbundet med coronavirus. Og der er råd og hjælp at hente.
Læs mere

Sydbyen bobler

Sydbyen er afgrænset af jernbanen, motorvejen og Vindingevej. Området rummer allerede i dag en stor variation af boliger, kultur, erhverv, uddannelse og rekreative tilbud. Sydbyen skal dog have en bedre sammenhængskraft, og nogle steder fremstår den slidt og uattraktiv. Derfor fremlægger Plan- og Teknikudvalget en udviklingsstrategi, der skal give et helhedsblik på området.
Læs mere
Sydbyen bobler

Nødpasning på skoler og i daginstitutioner

Nødpasning på skoler og i daginstitutioner
Regeringen har besluttet, at skoler, klubber, SFO og dagtilbud lukkes ned i foreløbig 14 dage fra mandag den 16. marts. Få et samlet overblik her.
Læs mere

Arnold Busck frygter den kommende tid

Effekten af coronavirus kunne allerede mærkes hos Arnold Busck, før statsminister Mette Frederiksen onsdag aften offentliggjorde nye retningslinjer i forbindelse med håndteringen af coronavirus. Torsdag morgen åbnede samtlige Arnold Busck-butikker til mennesketomme butikscentre og gågader i hele landet, og kæden gik som mange andre danske arbejdspladser i gang med at eksekvere på en nødplan.
Læs mere
Arnold Busck frygter den kommende tid

De søde akvariefisk - en herlig hobby

De søde akvariefisk - en herlig hobby
Hvad enten du skal købe nye zebrafisk, rejer, dværgtandkarpen, søger gode råd om fiskens immunforsvar og pasningen af dit akvarie, så er du kommet til den helt rigtige dyrehandler. De har et stort udvalg af forskellige fiskearter (se listen her) og deres kundeservice er i top. De sælger også produkter til hunde, katte, fugle, gnavere og krybdyr.
Læs mere

Vinen bragt til døren

I Holte Vinlager følger de løbende regeringens anbefalinger i forhold til COVID-19, og derfor vil de gerne tilbyde dig gratis levering til din dør, indtil regeringens anbefalinger ændres.
Læs mere
Vinen bragt til døren

Osten skal nok komme ud

Osten skal nok komme ud
Caseus Ost og Delikatesser holder foreløbig åbent i normal åbningstid som hidtil og de vil med stor glæde sørge godt for jer. Til de af jer, der helst ikke går ud, kommer de gerne med frisk forsyning på jeres adresse. Ved køb over 250 kroner leverer de frit i Roskilde-området. Dem der bor i Jyllinge tager Allan det gerne med hjem til jer efter lukketid.
Læs mere

Der sker en masse i Roskilde - se det sker her

Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk

MailPoet