Kære kunder. Coronaen er over Danmark. Vi tilpasser os naturligvis omgående til situationen. Vi vil gerne hjælper dér, hvor vi kan. Vores fokus er jer og jeres sikkerhed. Således skriver Caseus Ost og Delikatesser i deres nyeste opslag på Facebook.

Der står: Butikken holder foreløbig åbent i normal åbningstid som hidtil og vi vil med stor glæde sørge godt for jer. Til de af jer, der helst ikke går ud, kommer vi gerne med frisk forsyning på jeres adresse. Ved køb over 250 kroner leverer vi frit i Roskilde-området. Dem der bor i Jyllinge tager jeg det gerne med hjem til jer efter lukketid.

I er meget velkomne til at sende os en mail, Caseus.roskilde@gmail.dk, med jeres navn, adresse og telefonnummer samt hvilke varer I ønsker leveret – så håndterer vi jeres bestilling hurtigst muligt. Betaling finder vi ud af, men vi tager Dankort i bilen og modtager også MobilePay.

Vi tager selvfølgelig myndighedernes udmelding alvorligt – og vi følger udviklingen nøje. For det skal være sikkert for os alle – også at få mad!

Følg med på deres Facebookside her og få nyhederne først.