roskilde-large

Orange Feeling på Raadhuskælderen

Raadhuskælderen har hørt rygter om, at der mangler Orange Feeling i bymidten under festivalen! Men det passer altså SLET IKKE. Restauranten kører med orange tema under hele festivalen og byder alle festivalgæster hjerteligt velkommen i gårdhaven.

Læs mere
Orange Feeling på Raadhuskælderen

PÅ FESTIVAL med samtykke

PÅ FESTIVAL med samtykke
Festivalen er fyldt med vild energi og fantastiske møder, men for at sikre, at alle kommer hjem fra Roskilde med gode og uforglemmelige oplevelser, er der én ting, som er vigtig at tale om: SAMTYKKE! Derfor kan du i år finde Sex & Samfunds “dialogpunkt” i campingområdet i East.

Læs mere

Oplev Dreamers' Circus og Lucky Lo til sommerens første Byparkskoncert

Der er lagt op til sommerstemning af den fineste slags, når Gimle og Roskilde Kommune inviterer til gratiskoncerter under åben himmel i Byparken, hver tirsdag i juli. Til sommerens første Byparkskoncert kan du opleve Dreamers’ Circus og Lucky Lo. Sommerens første Byparkskoncert handler om egnens rige folkemusiktraditioner. Her overlader vi Byparken til Roskildes Stadsmusikanter fra Dreamers’ Circus, der giver deres velspillede bud på moderne, nordisk folkemusik.

Læs mere
Oplev Dreamers' Circus og Lucky Lo til sommerens første Byparkskoncert

Let makeup

Let makeup
Let hverdagsmakeup handler om at bruge færre produkter og skabe et mere naturligt udseende. Du behøver ikke at bruge mange produkter eller bruge meget tid på at lægge makeup'en.

Læs mere

Træning på alle niveauer

Vil du løfte vægte, deltage på indendørs cykelhold, gå til Yoga eller danse Zumba? Mulighederne er mange hos LifeClub, der tilbyder træningsprogrammer til enhver smag. Blandt medlemmerne er både kvinder og mænd, unge og gamle, rutinerede sportsudøvere og folk, som aldrig har trænet før.

Læs mere
Træning på alle niveauer

Nye alkoholfrie vine

Nye alkoholfrie vine
Prøv Holte Vinlager Roskilde's nye forfriskende alkoholfrie vine fra den danske producent, Étiquette, og opdag, at procenterne ikke altid er afgørende.

Læs mere

Politirapporten

Kl. 19.18 fik politiet en anmeldelse fra en opmærksom borger om, at alarmen fra cafeen i Roskilde Museum var gået i gang. Politiet kunne ikke umiddelbart finde nogen opbrydningsmærker nogen steder, men en pengekasse med penge i var blevet stjålet fra museet. Stedet blev dog undersøgt for eventuelle spor, der kan bruges til identifikation af tyven. Læs hele rapporten her.

Læs mere
Politirapporten

Roskilde Oplevelseshavn - et besøg værd

Roskilde Oplevelseshavn - et besøg værd
Du kan bl.a. se fjordens fisk i deres akvarier, købe andemad og fodre ænderne, læse om Nationalparken Skjoldungernes Land, lære mere om fjordens fugle, se mere om Fjordhaven som dyrker blåmuslinger på liner i Roskilde fjord m.m. Tag et kig med her. Dit Roskilde var forbi med kameraet.

Læs mere

Lokalforankret netværk i byggebranchen skifter navn: Roskilde Tømreren kan nu kalde sig Swisspearl Partner

Roskilde Tømreren i Roskilde er officiel Swisspearl Partner og er dermed en del af et eksklusivt netværk af byggefirmaer, der er særligt uddannet i at rådgive om byggematerialer i fibercement, som er et populært valg blandt danskerne, når det kommer til både renoveringsprojekter og nybyggeri.

Læs mere
Lokalforankret netværk i byggebranchen skifter navn:  Roskilde Tømreren kan nu kalde sig Swisspearl Partner

Alt det gode til hjemmets stue

Alt det gode til hjemmets stue
Læderland Roskilde har sofaer og lænestole, der indbyder til det hele, og matcher den stil du søger, uanset om du er til det klassiske eller det mere moderne look. Det er vigtigt at føle sig hjemme i sin sofa, og den rigtige sofa er med til at give dig følelsen af hjem.

Læs mere

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt