roskilde-large

Unges mobilbrug bag rattet er et stigende problem

Mobilen lokker, og særligt de unge har svært ved at lade den ligge. De sidste fem år er der sket en stigning i andelen af unge, som kigger, snap'er eller skriver på mobilen, mens de kører bil. Ny kampagne tager kampen op mod den vanedannende mobil.

Læs mere
Unges mobilbrug bag rattet er et stigende problem

Region Sjælland styrker grønne initiativer med 4 mio. kr.

Region Sjælland styrker grønne initiativer med 4 mio. kr.
Arbejdet med grøn omstilling står højt på dagsordenen i Region Sjælland. Derfor intensiverer regionen nu indsatsen. Helt konkret sætter Udvalget for grøn omstilling, bæredygtighed og miljø med en bevilling på 4 millioner kroner skub i fire innovative projekter. Projekterne skal styrke samarbejdet mellem aktørerne i regionen, accelerere den grønne udvikling og sikre borgerne grønne alternativer.

Læs mere

Politirapporten

Kl. 15.57 anmeldte en ansat i et supermarked beliggende i Stationscentret, at 3 mænd havde passeret sidste betalingsmulighed i supermarkedet uden at betale for de varer fra supermarkedet, de havde placeret i en særlig indrettet pose indrettet på en måde, hvorved man undgår, at tyverialarmen på de stjålne varer bliver aktiveret. Flere medarbejdere i supermarkedet forsøgte at standse de tre mænd, men det lykkedes dem at løbe fra stedet, hvor de efterlod den forede pose, der indeholdt blækpatroner, barberblade, en t-shirt og to par strømper til en samlet værdi à 9699 kr. Kontakt politiet på telefon 114, hvis du har oplysninger om, hvem de tre mænd er.

Læs mere
Politirapporten

Det smukke snevejr

Det smukke snevejr
Redaktion siger tak til Susana Siff Petersen, som har indsendt disse to billeder fra Konventhuset. Det ene igennem vinduet og det fra køkkendøren. Har du taget et godt billede af vintervejret i Roskilde og omegn, er du velkommen til at indsende det til  redaktion@dit-roskilde.dk.

Læs mere

Julehandel på Stændertorvet

Her kan købes alt fra nips, friske blomster, frugt & grønt, gode oste og nybagt brød. Eller frisk fisk fra fiskebilen. Du kan også være heldig at gøre det helt rigtige loppefund blandt de mange stadeholdere der hver onsdag og lørdag stiller op på Stændertovet i Roskilde fra morgenstunden til ca. 14.00.

Læs mere
Julehandel på Stændertorvet

Sigurds Jul

Sigurds Jul
De skal gøre sig klar til julen, men er der overhovedet tid til julehyggen i den travle verden, vi efterhånden har fået skabt? Sigurds nye juleforestilling bringer børn og voksne ind i det eventyrlige juleland, hvor sang, musik, julefortællinger og drillerier går op i en højere enhed, og som altid er Sigurds forestilling ikke kun for de små, men også for voksne og bedsteforældre.

Læs mere

Forebyg smitsomme sygdomme

Det er sæson for smitsomme sygdomme, og vi ser også i år nu en stigning i smitsomme sygdomme som influenza, RS-virus, kighoste og covid-19. Derfor giver Sundhedsstyrelsen nu fem gode råd til, hvordan du forebygger smitte.

Læs mere
Forebyg smitsomme sygdomme

Mange glemmer tågelygten

Mange glemmer tågelygten
Næsten hver tredje bilist tænder aldrig eller sjældent tågelygterne, og det kan skabe farlige situationer, når der er lav sigtbarhed. Derfor er det godt at forberede sig på hvordan og hvornår, lygterne skal tændes. Rådet for Sikker Trafik forklarer hvordan du gør.

Læs mere

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt