roskilde-large

JULETOGET KØRER FRA 1. DECEMBER 2023

Togets rute i byen går fra Stændertovet ad Algade til Hestetorvet, tilbage gennem Algade over Stændertovet hen forbi Domkirken, via Bondetinget og Karen Olsdatters Stræde og op ad Skomagergade tilbage til Stændertorvet.

Læs mere
JULETOGET KØRER FRA 1. DECEMBER 2023

Få planlagt julen i din by

December og julehyggen er lige om hjørnet og det kan svært at få et overblik. Men Dit Roskilde står klar til at hjælpe dig. Det er nemt og enkelt.

Læs mere
Få planlagt julen i din by

Næste får klimaprisen

Nu er Næste belønnet med Roskilde Kommunes Klimapris 2023, som uddeles hvert år af Roskilde Kommunes Klimaråd. Prisen er på 50.000 kr., som doneres til et velgørende grønt formål efter prisvinderens eget valg. Næste har besluttet, at donere prisen til foreningen INSP!

Læs mere
Næste får klimaprisen

Børn hjælper børn i Roskilde: Fra julelotteri til julefest for anbragte børn

Børn hjælper børn i Roskilde: Fra julelotteri til julefest for anbragte børn
Det er noget særligt for Børnehjælpsdagen, når juletiden går igang, for der afholder Børnehjælpsdagen julefester for anbragte børn i hele landet. Julefesterne er en del af Børnehjælpsdagens traditionsrige indsatser, hvor de kan glæde en stor del af de anbragte børn i Danmark, der bor på institution og derfor ikke kan se frem til en fredelig juleaften i familiens skød. Alle børn får hver en julegave, som bliver overrakt af nogle af de frivillige ambassadører, der hvert år er med til at sprede ekstra god og sjov julestemning til julefesterne. Børnehjælpsdagen vil gerne takke Vikingeskibsmuseet i Roskilde, som hvert år giver Børnehjælpsdagen lov til at låne det dejlige museum - hvor der er plads til alle de 115 glade børn og voksne fra nærliggende døgninstitutioner og opholdssteder.

Læs mere

Politirapporten

Kl. 23.55 blev en 18-årig mand fra Slagelse anholdt, da han gestikulerede mod politiet og ikke ville oplyse sit navn til en patrulje. Dette fik den 18-årige til at kaldte politiet for diverse ukvemsord. Den 18-årige blev taget med på politistationen. Det fik en gruppe venner til den 18-årige til at indfinde sig foran politistationen i Roskilde. De blev bedt om at forlade stedet, hvilket de efterkom. Den 18-årige var i politiets varetægt frem til kl. 05.29, hvor han blev løsladt til gaden. Han er sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand og vil høre nærmere fra politiet i den forbindelse.

Læs mere
Politirapporten

Lager og kollektionssalg klar igen

Så er stuffyoulove.dk tilbage med i Roskilde med deres lagersalg d. 2 og 3 december 2023. Denne gang med tøj fra farverige Lollys Laundry, Noella, Project AJ117, Neo Noir samt et mindre udvalg fra DawnXDare m.fl. Bemærk der er gratis adgang, men kræves billet.

Læs mere
Lager og kollektionssalg klar igen

Hvor godt kender du Roskilde?

Hvilke dage er der marked på Stændertorvet? Hvor ligger Salvadparken? Hvilken del af Roskilde Domkirke brændte i 1968? Kan du svare rigtigt er du allerede på vej til at vinde titlen som Roskilde Bymester! Roskilde Bymester er en hurtig, sjov og lærerig quiz – 72 spørgsmål i 6 kategorier, med bonusinfo på hvert kort. Spillet er den oplagte gaveidé til dig eller en, som elsker Roskilde.

Læs mere
Hvor godt kender du Roskilde?

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt