roskilde-large

Politirapporten

Kl. 20.26 fik politiet en anmeldelse om, at en kvinde overfaldt en pige i tunnelen under jernbanesporene ved Roskilde station.
Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en 14-årig pige fra Roskilde, som var blevet overfaldet med slag mod hovedet og skulder af en kvinde ved cykelkælderen ved tunnelen under jernbanesporene. Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Roskilde Kommune i tidsrummet 2023-02-20 til 2023-02-28

Læs mere
Politirapporten

Aktuelle skurke fra Shakespeares univers

Aktuelle skurke fra Shakespeares univers
På trods af langt over 400 års historie er Shakespeares persongalleri den dag i dag så sammensat og kompleks, at vi stadig kan hente inspiration fra teksterne. Hans værker lever videre både i sproget, på scenen og som den eksistentielle surdej i helt ny dramatik. Men hvad kan vi så bruge Shakespeares persongalleri til i dag?

Læs mere

Glæd dig til forårets arrangementer

Roskilde Bibliotek ser frem til solstråler og hyggelige møder, hvor glæden og interessen for bøger, musik og verden omkring os samler os. Få et overblik her.

Læs mere
Glæd dig til forårets arrangementer

Forkæl dig selv og hjælp andre

Forkæl dig selv og hjælp andre
Aftalen går ud på, at når der har været 10 betalende klienter i klinikken, CR Terapi, udløser det en gratis behandling af Biodynamisk kranio-sakral terapi (BKST) til en af de kvinder der er tilknyttet enten Mødrehjælpen eller Kvindekrisecentret. Så husk, at hver gang du modtager en behandling, hjælper du en kvinde, der vil nyde godt af Cathrine Ryges magiske hænder.

Læs mere

GRATIS IS - Paradis Sæsonstart 2023!

Paradis Iscafe, Roskilde slår dørene op til deres 17. sæson - og inviterer ALLE fremmødte på en gratis is mellem kl. 11-13 på lørdag den 4 marts 2023! Kom forbi og vær med til at fejre at foråret er på vej, med en is i hånden. Der er ekstra store is-treats til de første 10 i køen. Gratis is er KUN i gågaden, ikke på havnen.

Læs mere
GRATIS IS - Paradis Sæsonstart 2023!

Kaffe & Klassisk

Kaffe & Klassisk
Ved Kaffe & Klassisk deltager Korskolens sangelever; en unik mulighed for publikum, der vil få en forsmag på nogle af Roskildes nye sangtalenter, og for de videregående sangelever, der kan prøve deres stemme af på scenen. Programmet byder på et repertoire af bl.a. Mozart, Haydn og Mendelssohn.

Læs mere

Overvældende ordskat

En mand sidder i en have og nyder … eller nyder er måske for meget sagt? Hvordan endte han i denne have – og hvorfor lige den have? Og hvordan er det nu det er? ”Livet er en morgengave, sjælen er et pilgrimskor. Der står en krokus i min have, der står øller på mit bord”.

Læs mere
Overvældende ordskat

New Zealandsk magi

New Zealandsk magi
Fik Holte Vinlager Roskilde nævnt, at New Zealand også er et af de vinlande i verden, hvor man får allermest vin for pengene? Oplev den new zealandske magi gennem deres Babydoll-serie fra producenten, Yealands, som står bag nogle af deres bedst sælgende vine!

Læs mere

Simone Tang & Sofia Hedia d. 25. maj på Gimle !

De to talentfulde musikere Simone Tang og Sofia Hedia mødte hinanden i Cederholm og Bjerkø's opsætning af CV Jørgensen teaterkoncert, der spillede på Aveny i foråret '22. Nu går de sammen om en solotour. De vil spille et sæt hver og bakke hinanden op musikalsk.

Læs mere
Simone Tang & Sofia Hedia d. 25. maj på Gimle !

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt