roskilde-large

HOP & LEG I VINTERFERIEN

Vinterferien er lige på trapperne, og det danske vejr indbyder måske ikke ligefrem til at være udendørs. Har jeres familie også fravalgt sydens sol og droppet skiliften og pisterne til fordel for en vinterferie i Costa del Roskilde? Fortvivl ej, i vinterferien står Roskilde Kongres- og Idrætscenter heldigvis klar til at redde familiehyggen

Læs mere
HOP & LEG I VINTERFERIEN

Politirapporten

Politirapporten
Kl. 18.26 fik politiet via alarm 112 melding om, at en pige opholdt sig tæt på togskinnerne ved Roskilde station. DSB havde derfor nedsat hastigheden på de tog, der skulle passere stationen. Flere patruljer kørte til området og fik kl. ca. 18.40 efterfølgende kontakt til en uskadt, men uligevægtig 15-årig pige, som viste sig at være forsvundet fra den institution på Vestsjælland, hvor hun skulle opholde sig. Togdriften blev herefter normaliseret.

Læs mere

Kender du til nakke – skulder eller rygproblemer?

Har du lyst til forandring og opleve bedre nattesøvn, indre ro, mere energi og balance? Så er Biodynamisk kranio-sakral terapi, det rette valg for dig – book en tid og mærk effekten. I februar måned er der fødselsdagstilbud hos CR Terapi, hvor du sparer 30 %.

Læs mere
Kender du til nakke – skulder eller rygproblemer?

Konkurser rammer udsatte brancher i begyndelsen af året

Konkurser rammer udsatte brancher i begyndelsen af året
Hvis du har set flere overskrifter med restauranter og byggefirmaer, der kaster kokkehuen og fukssvansen i ringen og går konkurs, er det nok ikke helt forkert. Høj inflation, høje udgifter og lav forbrugertillid er, sammen med tilbagebetaling af coronalån, lige nu en hård modstander for de mest udsatte brancher i det danske erhvervsliv. I den netop overståede januar gik henholdsvis 59, 31 og 51 procent flere virksomheder konkurs i brancherne restauration, byggeri og handel sammenlignet med januar 2022.

Læs mere

Glædelig selvforkælelsesdag

Valentines ER selvforkælelse. Lantz CPH har skabt en box, der tilbyder dig den ultimative selvforkælelse og hygge om dig selv, med eller uden partner. Boksen indeholder 10 skønne masker og en gratis gave.

Læs mere
Glædelig selvforkælelsesdag

Danmarks bedste bygningsmalerelev er fra EUC Sjælland

Danmarks bedste bygningsmalerelev er fra EUC Sjælland
Bygningsmalereleven Lærke Rasmussen, 18 år, fra EUC Sjælland løb med sejren til DM i Skills 2023. DM i Skills 2023 er veloverstået i år efter tre hårde konkurrencedage blandt mere end 280 håndværkerelever fra hele Danmark, der dyster i samtlige dicipliner. Lærke Rasmussen fik titlen som Danmarksmester i kategorien bygningsmaler.

Læs mere

Politiet sætter svære emner til debat i Uge 6

Politikredsens medarbejdere, der til daglig arbejder med sager om overgreb, vil sammen med forebyggelsesbetjente fra nærpolitiet være på gymnasierne for at komme i dialog med de studerende og holde oplæg om nogle af de emner, der kan bringe de unge ud svære situationer. Det sker fredag 10. februar på Roskilde Gymnasium.

Læs mere
Politiet sætter svære emner til debat i Uge 6

Der sker en masse i Roskilde
- se byportalens kalender lige her.


Følg Dit Roskilde på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-roskilde.dk


Bliv partner og styrk dit salg lokalt