Bliv klogere på konflikten i Ukraine, Fake News og misinformation, når Roskilde Bibliotek inviterer til temaaften om emnet.

Kom til en aktuel aften, når to forskere kommer forbi biblioteket og fortæller om fænomenet Fake News og misinformationens betydning i Ukraine-konflikten.

Mads Vestergaard, der er forsker og forfatter til bogen “Fake News – når virkeligheden taber”, og Valentyna Shapovalova, forsker i russiske medier ved Københavns Universtitet, kommer denne aften til at skabe en forståelse for den aktuelle konflikt i Ukraine.

Mads Vestergaard vil give et overblik over konfliktens bagvedliggende faktorer og fortælle om Fake News som begreb i relation til krigen i Ukraine. Efter en pause, hvor du kan få et glas vin eller sodavand, vil Valentyna Shapovalova fortælle om den statskontrollerede mediestrøm i Rusland samt censur omkring konflikten i Ukraine.

Vær med til en aktuel og informativ aften om misinformation og krigen i Ukraine torsdag d. 21. april kl. 19-21 på Roskilde Bibliotek. Billetter er gratis og kan findes på roskildebib.dk/detsker

 

Foto: JTL