Der er MANGE store oplevelser i vente allerede fra startskuddet lyder. Gimle genåbner med Ganger d. 6. maj. Indtil da skal du tjekke P5-favoritterne The Consolation ud, inden de lægger vejen forbi i midten af maj. Og i slutningen af maj præsenterer de en hel aften i rockens tegn, hvor The Raven griller aftensmaden.

ONSDAG 12.05.21 – THE CONSOLATION
Køb din billet her 
Danske The Consolation har de seneste par år udgivet hele to fantastiske, anmelderroste album, der begge emmer af kærlighed til amerikanermusik og solid sangskrivning. Både albummet ‘Heartland’ fra 2018 og det seneste udspil ‘Astoria’ fra 2020 gik direkte ind som Ugens Album på DRs P5.

Live leverer bandet et fremragende show, hvor der både er noget til hjertet og til hjernen. Er man til roots, country rock og et strejf af blues, med stærk sangskrivning og internationalt niveau, ja så er The Consolation et band, man ikke skal snyde sig selv for.

Vind billetter til The Consolation!
Svar på spørgsmålet og vind 2 billetter til koncerten med The Consolation.

Hvad hedder The Consolations seneste album?
A) Astoria
B) Astroworld
C) AstraZeneca

Send dit svar til konkurrence@gimle.dk, så trækker de lod blandt alle svar onsdag d. 4. maj 2021 kl. 12.00. Vinderen får direkte besked.

• Hvis vi må flytte en koncert til en ny dato, håber vi selvfølgelig, at du vil beholde billetterne. Men du vil altid få muligheden for at få billetternes pris refunderet.
• Hvis koncerten aflyses, får du automatisk beløbet for dine billetter inkl. billetgebyr tilbage.

Foto: ABW