Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Roskilde.

Brand i skur – Tjørnevænget, Øm, Roskilde
05-05-15 – Kl. 2147 kørte brandvæsnet og politiet til ildebrand i et skur. Det viste sig dog, at ilden ikke var i selve skuret, men i et haveredskab stående i skuret. Tililende havde hjulpet ejeren af haveredskabet med at få ilden slukket, inden ilden bredte sig. Politiet formoder, at ilden var opstået ved en kortslutning i haveredskabet.

Færdselsuheld – Østbyvej-Herregårdsvej, Roskilde
04-05-15 – Kl. 1512 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld mellem en bilist og en cyklist. Det viste sig, at en 37-årig kvinde fra Roskilde kørte ad Østbyvej mod øst, og under svingning til venstre ad Herregårdsvej stødte hun sammen med en modkørende cyklist – en 52-årig mand fra Roskilde Han kørte på en cykelsti i vestlig retning og påkørte bilens forende, så han ramte frontruden, der knustes, og rullede videre over på den modsatte side af bilen. Han blev kontrolleret på skadestuen, med var sluppet fra uheldet med diverse hudafskrabninger. Politiet optog rapport om uheldet, da bilisten mistænkes for ikke at have overholdt færdselsloven.

Hærværk – Roskilde
03-05-15 – Mellem fredag kl. 2100 og lørdag kl. 0900 er der igen lavet hærværk mod domkirken i Roskilde Denne gang er skrevet “Ruse” med spray eller tusch.
Politiet er i den grad interesseret i at få oplysninger, der kan føre til gerningsmanden. Det er nu 7. gang, der laves hærværk ved domkirken.
Oplysninger til lokalpolitiet i Roskilde på tlf. 114.

Indbrud i virksomhed – Roskilde
03-05-15 – Kl. 1234 blev anmeldt om indbrud sted mellem fredag kl. 1900 og lørdag kl. 1000 på Algade på et advokatkontor. Et vindue brudt op og dernæst er der brudt gulvbrædder op for at komme ned i en Teliabutik, der ligger i stueetagen. En væg til telefonforretningen ligeledes forsøgt fjernet. Tilsyneladende har trængslerne været forgæves. Intet stjålet fra nogen af stederne.

Spirituskørsel – Roskilde
03-05-15 – Kl. 0418 anholdt politiet en 44-årig mand fra Vipperød, der blev standset på Holbækvej i Roskilde Han var påvirket og fik udtaget en blodprøve. Efter løsladelsen satte han sig igen i sin bil og ville køre hjem. Det førte til en ny anholdelse og en ny udtagelse af en blodprøve.

Trusler mod politiet – Roskilde
02-05-15 – Kl. 1250 anholdt politiet en 30-årig mand fra Kolding, der i toget fra Jylland havde opført sig provokerende m.v. I Roskilde fik politiet fat i manden, der bl.a. spyttede på politiet og truede alt og alle. Den 30-årige var påvirket og fik lov at sove rusen ud i detentionen, inden han blev afhørt. Ud på aftenen blev han løsladt. Sagen vil senere finde sin afslutning i retten.

Spirituskørsel – Roskilde
02-05-15 – Kl. 0435 anholdt politiet en 20-årig mand fra Lejre, der blev truffet kørende i bil på Maglegårdsvej. Efter udtagelse af en blodprøve, blev han løsladt igen.

Voldtægt af 13-årig pige – Folkeparken – Roskilde
29-04-15 – Midt- og Vestsjællands politis afdeling for personfarlig kriminalitet behandler i øjeblikket en sag om fuldbyrdet voldtægt af en 13-årig pige forøvet fredag den 24. april 2015 kl. ca. 23.00. Voldtægten skete i Folkeparken i Roskilde i forbindelse med en fest, som var blevet annonceret via Facebook-gruppen “Folkeparken Nu Igen” med i alt ca. 1800 inviterede. Gerningsstedet for voldtægten var ved nogle træer og buske ud mod Kong Valdemars Vej tæt på udgangen ved Frø-springvandet og er blevet undersøgt af bl.a. politiets kriminalteknikere. Offeret er undersøgt på Centret for Voldtægtsofre på Rigshospitalet i København. Hun beskrev gerningsmanden som: ung mand, formentlig tyrkisk oprindelse, ca. 16 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning, havde store læber, håret var kortklippet i siderne og længere i toppen, iført mørk og tyk dunjakke, mørke bukser og muligvis røde sko.
Midt- og Vestsjællands politi vil gerne i kontakt med vidner, der eventuelt kan genkende gerningsmanden ud fra signalementet, eller som har set noget i øvrigt i forbindelse med voldtægten. Kontakt politiet på tlf. 114.