”Alle rapper med og går amok, når vi spiller,” siger Nikolaj Peyk fra Østkyst Hystlers. Fredag kan han opleves sammen med Jazzy H og Bossy Bo.

I starten af 2020 kom Østkyst Hustlers’ længe ventede fjerde studiealbum ’Titusind Timer’. Titlen referer til, hvor lang tid, det tager at blive mestre til noget. Og når det kommer til rap, har Peyk, Bossy Bo og Jazzy H for længst bevist, at de fortjener den titel.

Sammen har de opbygget et solidt renommé som et af landets bedste live-acts. Og med et groovy funkorkester i ryggen og et bagkatalog fyldt med massive hits, kan de sparke gang i en hvilken som helst scene fra de mindste til de allerstørste.

”Vi har Danmarks fedeste publikum”, siger Peyk. ”De gamle fans er blevet voksne, og en hel ny generation er kommet til.”. Det er endnu for tidligt at sige, hvor mange af de nye sange, der kommer med i live-settet, men én ting er sikkert: publikum bliver ikke snydt for klassikere som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ og ’Hustlerstil’. Som Bossy siger: ”For os handler det om at lave en fest.”

TID: Fredag d. 13. november 2020 kl. 20.00. Dørene åbner kl. 19.00
STED: Tanken, Gimle
PRIS: 225 kr., 240 kr. i døren.
Koncerten er siddende.

Billetter via www.gimle.dk

Pressefoto