Slottets Bed & Breakfast
Skovbovængets Alle 4
4000 Roskilde
Tlf. 20 66 10 40

Slottets Bed & Breakfast ligger i en bygning bygning fra 1915, med flotte detaljer og simpel men æstetisk udsmykning. Slottet ligger i centrum af Roskilde, nær stationen og gågaden.
Slottet har 2 flotte værelser; King Arthur’s Room på 30 m2 og Princess Quincey’s Room på 34 m2. Der er egen indgang til værelserne, men fælles adgang til tekøkken, toilet og bad. Der er en dobbeltseng, sofa og lille skrivebord på begge værelser.

Bed and Breakfast Roskilde
Langagervej 19 A
4000 Roskilde
Tlf. 24 46 96 23

Bed and Breakfast Roskilde ligger I Himmelev, og tilbyder store lyse værelser. De to værelserne er små ferie-lejligheder med eget lille tekøkken og badeværelse. Værelserne er på 32 m2 og 23 m2. Der er ligeledes en lille terrasse tilhørende. Denne bed and Breakfast tilbyder ikke morgenmad, men der er gode muligheder i området for at få friskt morgenbrød, handle i supermarkeder og spise på restaurant.

Bed and Breakfast Roskilde City
Lille Højbrøndsstræde 14
4000 Roskilde
Tlf. 25 11 10 55

B&B Roskilde City ligger op ad gågaden, og tilbyder derfor et godt sted at tage hen efter en bytur eller som en mini-ferie med ægtefællen. De tilbyder 3 forskellige værelser; 1. salens lejlighed med 2 værelser, et med en dobbeltseng, og et med en enkeltseng og skrivebord. Til lejligheden hører eget køkken og en vestvendt altan. Badeværelse deles med det andet værelse på 1. sal. Dette værelse indeholder 2 enkeltsenge og en computer og computerbord. I stueetagen er der et værelse med en halvandenmandsseng, skrivebord og lænestol, og med adgang til fælles badeværelse og køkken i kælderetagen. Der er fri adgang til trådløst netværk i hele bygningen.
På hotellet er der ydermere mulighed for at holde møder eller konferencer i deres flotte lokaler, gratis parkering, og der er mulighed for at medbringe kæledyr.