I februar måtte Folketeatret aflyse sin forestilling på grund af coronarestriktionerne. Men roskildenserne skal ikke snydes for OH HAPPY DAY, som vises den 2. marts kl. 19.30 i Lynghøj Teatersal.

Lars Olsen, der er formand for Roskilde Teater, er lykkelig over, at det er lykkedes få en erstatningsdato.

”Det er en festlig komedie med et stort hold af både velsyngende og morsomme skuespillere. Og så er der ikke mindst det lokale islæt med Roskilde Gospel Singers, som er med i forestillingen. Vi har virkelig brug for at mødes igen i teatret og opleve fællesskabet med hinanden. OH HAPPY DAY viser netop et sådant livsbekræftende fællesskab, som vi som publikum kan blive opløftet af. Det bliver en dejlig aften.”

Marie Mondrup og Ulla Vejby (kendt fra rollen som Edith i TV2-serien ”Badehotellet”) spiller veninderne Hannah og Grethe. Christopher Læssø er Jackson, der sætter fut i det lille kirkekor med gospelsang og stor charme.

Efter filmen Oh Happy Day af Helle Joof, Lotte Andersen og Jannik Johansen

Billetter købes på www.roskildeteater.dk

Spillested: Lynghøj Teatersal, Lynghøjen 107, Svogerslev, 4000 Roskilde
Tidspunkt: onsdag 2. marts kl. 19.30
Medvirkende: Marie Mondrup, Ulla Vejby, Christopher Læssø, Troels Malling, Tom Jensen, Jesper Riefensthal, Mathias Sprogøe Fletting, Kristian Boland, Kristine Yde, Signe Kærup Dahl, Jacob Moth-Poulsen
Instruktion og bearbejdelse: Rolf Heim
Scenografi: Sisse Gerd Jørgensen
Kapelmester: Niels Søren Hansen
Musikalsk arrangement og medvirkende musikere: Niels Søren Hansen, Tom Bilde, Jonas Munck Hansen
Producent: Folketeatret
Varighed: 2 timer og 20 minutter, inkl. pause

Pressefoto