I disse coronatider kan det for mange betyde at de ikke har meget se til, dagene begynder at ligne hinanden og det hele bliver i høj grad monotont. Coronatiden er den rette tid til at starte en ny hobby alene, med dine venner, med din partner eller endda med dine børn. Læs med her, hvis du med lys og lygte leder efter ny hobby, men ikke er sikker på hvad det kunne være.

Leder du efter en udendørs aktivitet du kan lave med dine nærmeste?
Hvis du har ledt efter noget at lave med børnene, med din partner eller dine venner, men ønsker det skal foregå udendørs i disse coronatider, af sikkerhedsmæssige årsager eller bare vil nyde en dag udendørs, så er lystfiskeri måske noget for dig. Lystfiskeri giver dig muligheden for at blive tættere og skabe et nyt bånd med dine nærmeste, og du er tvunget til at slappe af med dem omkring dig. Der er intet bedre tidspunkt til at lægge telefonen fra sig og koncentrere dig om dit fiskeri og få sat gang i snakken, og der er ingen distraktioner til at forstyrre. Hvis det lyder som noget for dig, så er troutguide.dk en perfekt guide til at komme i gang. Her finder du alt du skal vide om lystfiskeri.

Er du i tvivl om det er noget for dig?
Hvis det lyder som noget for dig, men du er i tvivl om hvordan det foregår, kan du læse alt om lystfiskeri og bombarda fiskeri i put and take søerne og finde lige den stil der passer dig. Der er noget for alle, det er bare om at finde det rigtige for dig.

Guiden viser blandt andet kort over de bedste havørred fiskeri hotspots, hvori hvert hotspot på kortet er afprøvet. Du kan derfor roligt fiske efter havørred de steder der er afprøvet, og kortet bliver opdateret hver uge, så der kommer flere og flere områder derpå. Har du spørgsmål, er det muligt at indsende dine henvendelser, hvis ikke allerede svaret på dit spørgsmål står derinde.

Måske er der flere steder omkring dig, end du lige går og tror. Så tag dine nærmeste i hånden, find dig et sted nær dig og glæd dig til nogle dejlige timer i ro og godt selskab. Hvem ved? Det kan være starten på en ny hobby, som du kunne ende med at elske.

Du kan roligt fiske efter havørred de steder der er afprøvet. Foto: ABW