Nu kan du støtte Nyreforeningen, hver gang du fylder brændstof på din bil. Det koster ikke ekstra, da det er OK og selskabets forhandlere, der donerer pengene, der også kommer medlemmer i Roskilde til gode.

Nyreforeningen glæder sig over en ny aftale med det danske energiselskab OK. Sponsoraftalen betyder, at du kan støtte Nyreforeningen, der har en kreds i Roskilde, der er drevet af frivilligt arbejde.

“I Nyreforeningen er vi glade for at kunne tilbyde folk at hjælpe os, uden de behøver at tage penge op af lommen. Da mange jo alligevel skal tanke brændstof, er det en nem måde at bidrage til vores arbejde for mennesker med nyre- og urinvejslidelse at få et benzinkort fra OK,” siger landsformand i Nyreforeningen Jan Rishave.

Sådan gives støtten
Aftalen er simpel. Du kan støtte Nyreforeningen med fem øre for hver liter, du tanker hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, der betaler støtten. Du skal bare huske at melde dit OK Benzinkort til Nyreforeningens sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet eller den populære OK-app.

Foreningen får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis du også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan du støtte Nyreforeningens arbejde med hele 15 øre, hver gang du tanker en enkelt liter brændstof.

“Vi mærker, hvordan mange sender gode tanker til Nyreforeningen. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde både medlemmer og ikke-medlemmer at støtte os, uden det koster dem andet end det, de alligevel skulle have betalt, når de tanker,” siger landsformand Jan Rishave.

Fakta om OK og sponsoratet:
– OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 11.500 kunder og forhandlere
– OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund
– OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, mobiltelefoni, naturgas og elektricitet til både erhverv og private.
– Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.

Foto: OK