Den sidste weekend i juni fyldes Roskilde by med liv, livemusik og kolde cocktails, når Why Food and Cocktails i samarbejde med Fever-Tree, Sprit & Co og Gimle inviterer til Gin & Tonic minifestival. Festivalen afholdes i Why Food and Cocktails skønne og solrige gårdhave i Ringstedgade 28B. Arrangementet løber af stablen fredag d. 25. juni og lørdag d. 26. juni, i tidsrummet mellem 12:00 – 23:00.

Festivalen er et helt nyopstartet koncept. Dog er ambitionen ikke, at det blot skal være en engangsforestilling, men snarere starten på en ny tradition i Roskilde by. Tanken har længe spiret hos indehaver af Why Food and Cocktails Nanna Ajslev, og ønsket er, at bidrage til at skabe liv i byen: ”Jeg har længe leget med tanken om at starte en ny tradition som denne, og har egentlig ventet på at lejligheden bød sig. Nu har vi fået det her fantastiske samarbejde stablet på benene, og glæder os helt vildt til at gøre idéen til virkelighed” fortæller Nanna Ajslev.

Til festivalen vil der være en modulbar med et imponerende Gin & Tonic drinkskort og servering af vietnamesisk streetfood – heriblandt banh mi sandwiches. Både fredag og lørdag vil byde på livemusik, som Gimle leverer som led i deres nye koncept ’Gimle bringer ud’.

”Why Food and Cocktails er jo opstået med et ønske om at udbrede cocktailkonceptet i Roskilde, men også om at sætte fokus på dansk produktion – med et vietnamesisk twist. Det er præcis det denne festival skal gøre, og med Gimle som leverandør af livemusik, vil vi virkelig kunne sparke weekenden i gang med liv og glade dage” fortæller Nanna Ajslev.

Musikken spiller både kl. 15:00 og 16:45 begge dage, og er gratis at lytte med på. Musikprogrammet byder fredag på folkmusik med Morgan Helltown og Som Os, mens lørdag sætter fokus på kvindelige upcoming artister med optrædener af Veiles og Askling. Det anbefales at man booker et bord hos restauranten på forhånd.
Lørdagens program vil, ud over livemusik og lækre cocktails, desuden byde på en G&T-masterclass ledt af Fever Tree og Sprit & Co. Her vil der både være en ginsmagning, samt tips, tricks og demonstrationer af hvordan man mestrer 5 – 6 forskellige cocktails. Til masterclassen er ca. 60 billetter til salg til 395.- stykket, og det inkluderer både selve masterclassen såvel som en frokostplatte med drikkelse til. Man kan bestille billet fra d. 8/6 2021 ved at ringe på tlf. nr.: 88341900.

Er man interesseret i at deltage, men har man ikke tid til at være med til det fulde program, så kan man også få sit cocktailkit og frokostplatte to-go.

Pressefoto