Årets største fest for hele familien er tilbage! Og her er DU selvfølgelig også inviteret. De 8 MGP-finalister spiller deres ørehængende hits, som bliver svære at få ud af hovedet igen. Årets show bliver alt andet end kedeligt. Det bliver festligt, det bliver farverigt og fuldstændig fantastisk. Glæd jer!

Gik du glip af sidste års MGP GALLA SHOW i Roskilde? Så kan du heldigvis stadig nå at sikre dig billet til byens største børnefest anno 2023. Børnenes MGP vender tilbage til Roskilde i 2023 med endnu et stærkt felt af nye, dygtige MGP-stjerner.

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter glæder vi os rigtig meget til at byde alle de nye finalister fra MGP-finalen 2023 velkommen til et forrygende show fuld af sang, musik, dans og masser af glade børn – både på og foran scenen. Er familiens yngste også hardcore MGP-fans? Så må I ikke gå glip af årets MGP GALLA SHOW 2023. Det foregår i Roskilde Kongres og Idrætscenter søndag den 7. maj 2023, hvor der afholdes 2 shows henholdsvis kl. 11:00 og kl. 14:00.

Den 18. februar 2023 kårer seerne årets vinder af MGP 2023 i et stærkt felt af dygtige og talentfulde artister. Traditionen tro tager deltagerne ud og optræder sammen til en række børnekoncerter landet over. En af de første koncerter finder sted i Roskilde Kongres og Idrætscenter, og det bliver ovenikøbet et gallashow med alle otte finalister – og Sofie Østergaard som vært*. Her har du selvfølgelig mulighed for at være med!

Køb billet til Show kl. 11 den 7 maj 2023.

Køb billet til Show kl. 14 den 7 maj 2023.